contadores Skip to content

Slik endrer du fargen på mapper i Windows

Hvordan endre fargen på mapper i Windows – Planeta Red

Hvis du er lei av den ensformige gule fargen på Windows-mapper, i dag gir vi deg et alternativ. Med dagens veiledning vil du lære å hvordan du endrer fargen på mapper i Windows. Med dette verktøyet kan vi organisere mappene våre slik vi gjør utenfor datamaskinen.

Slik endrer du fargen på mapper i Windows

Operativsystemet i seg selv tillater oss ikke å gjøre det. Men med verktøyet som vi skal bruke i dag vil det være et kakestykke. Programmet er kompatibelt med Windows XP, 7, 8 og 10. La oss gå videre med den aktuelle opplæringen uten videre.

 1. Det første vi skal gjøre er å laste ned Folder Colorizer. Programmet er helt gratis og tar knapt plass.
 2. Når vi har lastet ned det, vil vi installere det. Vi dobbeltklikker på den og følger trinnene til prosessen er slutt.
 3. Programmet vil som normalt be oss om å godta avtalen. Hvis du er enig i det, vil vi gi deg å akseptere å fortsette.
 4. Slik endrer du fargen på mapper i WindowsSlik endrer du fargen på mapper i Windows

 5. Nå vil programmet spørre oss om vi ønsker en standard eller tilpasset installasjon. Når du har valgt, klikker du på «Installere nå«.
 6. OK, nå har vi programmet installert på datamaskinen. Neste ting vil være å prøve det. For dette skal vi høyreklikke på en fil og velge “fargelegge”.
 7. Slik endrer du fargen på mapper i WindowsSlik endrer du fargen på mapper i Windows

 8. Programmet vil vise oss tilgjengelige farger. Det du må gjøre er å velge den du vil, og den vil endres umiddelbart. Lett, ikke sant?
 9. Slik endrer du fargen på mapper i WindowsSlik endrer du fargen på mapper i Windows

 10. Du lurer på hva du skal gjøre hvis vi vil at mappen vår skal gå tilbake til det normale. Veldig enkelt, vi klikker på «colorize»Og vi vil velge“Gjenopprett originalfarge
 11. Slik endrer du fargen på mapper i WindowsSlik endrer du fargen på mapper i Windows

 12. Og klare, vi er ferdige.

Uten videre, håper jeg at denne artikkelen har tjent deg. Husk at vi liker å lese kommentarene dine, så ikke nøl med å la din mening ligge i ruten nedenfor. Takk for tiden din

Vi fortsetter å lese i: Planetared

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige