Slik endrer du passordet på Instagram

Å bytte passord med en viss regelmessighet er det mest anbefalte, både i personlige og profesjonelle profiler. Langs disse linjene skal vi fortelle deg hvordan kan du endre passordet på Instagram, siden det er flere metoder.

Men tror ikke du kan endre passordet hver uke, nei. Hvis du gjør det, kan det hende at Instagram låser kontoen din fordi du mistenker uvanlige bevegelser. Noe lignende skjer når noe endres i Instagram-biografien eller selve kontonavnet.

Hvordan endre WhatsApp-skrifttypen

Endre Instagram-passordet fra mobilen din

Trinnene du skal se nedenfor er med en Android-mobil, men i tilfelle en iPhone skiller de seg ikke for mye.

 1. Åpne Instagram-appen og skriv inn profilen din (pinnefigurikon).
 2. Klikk på de 3 horisontale stripene som vises øverst til høyre.
 3. I menyen som vises sideveis, se etter konfigurasjonsalternativet (nederst) og klikk på alternativet.

Bilde - Hvordan endre passordet på Instagram

 1. Se nå etter “Sikkerhet” -alternativet og klikk på det.
 2. Velg “Passord” og skriv inn det nåværende og nye passordet.
 3. Hvis du ikke husker ditt nåværende passord, klikker du på “Glemt passordet?
 4. Du vil motta en e-post med en lenke for å oppgi det nye passordet ditt.

Bilde - Hvordan endre passordet på Instagram

På denne enkle måten har du endret passord på mindre enn 3 minutter, og husk, de beste passordene er de som inneholder store og små bokstaver og kombinerer bokstaver og tall. Hvis du inkluderer noen spesialtegn, vil sikkerheten din øke.

Endre Instagram-passord i nettversjon

Hvis du av en eller annen grunn ikke har mobilen for hånden, eller foretrekker å gjøre det fra datamaskinen, må du følge disse trinnene:

 1. Få tilgang til Instagram fra det offisielle nettstedet til det sosiale nettverket.
 2. Skriv inn legitimasjonsbeskrivelsen.
 3. Klikk på pinnen (øverst til høyre).
 4. Når du er inne i profilen din, klikker du på utstyret.

Bilde - Hvordan endre passordet på Instagram

 1. Velg alternativet “Endre passord”.
 2. Nå må du skrive det gamle og nye passordet.
 3. Hvis du ikke husker ditt nåværende passord, kan du klikke på “Glemt passordet ditt?”. Men det ville være litt rart, siden du har skrevet den for å få tilgang til profilen din. Gjennom denne situasjonen kan Instagram oppdage noe rart og sperre kontoen din etter forskjellige endringer eller lignende situasjoner.

Endre passordet på en Instagram-konto som er koblet til Facebook

Hvis du ikke liker metodene ovenfor og har Instagram-kontoen din koblet til Facebook, ville det være et godt tidspunkt å bruke dette alternativet.

Det er kanskje det minst brukte alternativet for å endre passord, men det er nyttig hvis du oppfyller to krav, siden dette alternativet bare vises hvis Instagram-kontoen din virkelig er koblet til Facebook-profilen din, og du også har Facebook-appen lastet ned til mobilen din, og du er registrert i den.

Nå lurer du fortsatt på, hvor vises dette alternativet, vel, ved å følge de samme trinnene som i delen for å endre passord med mobilen din. Når du kommer til den delen av inntasting av ditt nåværende og nye passord, vises frasen nederst: “Glemt passordet ditt? Endre det med Facebook”.

Disse er 3 metoder for å endre passord på Instagram. Du må vite at hvis du endrer det på nettet, neste gang du får tilgang til det fra mobilen din, vil det kaste deg ut og advare deg om at passordet er endret, og du må logge inn igjen.

Hvordan endre stemmen på WhatsApp

Hvilken metode virker raskere og enklere å endre passordet på dette sosiale nettverket? Endrer du vanligvis passordene til de sosiale nettverkene dine med en viss frekvens eller ikke?

Tabla de contenidos