contadores Skip to content

Slik får du mest mulig ut av appene dine for iPad og iPhone med iAd

Hvordan optimalisere iAds-annonser i apper for iPhone eller iPad

Visste du at gjennomsnittlig 50% av annonseforespørslene med iAd ikke får inntrykk? Det er flere årsaker som får dette til å skje, men det viktigste er at Apple krever at annonsører skal minimum investering på $ 100.000 å starte en reklamekampanje. I mange land ansetter ingen noensinne kampanjer fordi de vet at de aldri vil returnere investeringen, og i andre (Som i Spania) det er ikke nok aktive kampanjer liker å fylle ut alle annonseforespørsler.

Dette er fornuftig: Apple ønsker reklamekampanjer for kvalitetsprodukter som gir ekte og interessant innhold for brukeren, men det har en negativ effekt for utviklere, som ser hvordan inntrykkene deres går tapt fordi det ikke er tilgjengelige annonser.

I den vedlagte tabellen kan du se utskriftshastigheten til 6 forskjellige apper, og fyllingshastighetene varierer fra 16% til 100%, noe som gir et gjennomsnitt på omtrent 50% av visningene. Oppgitt i sølv, betyr dette det utvikleren vil ikke motta penger for disse inntrykkene, skade produktets lønnsomhet.

Kan vi gjøre noe med det for å forbedre disse dataene?

Et av de enkleste og mest lønnsomme alternativene i økonomiske termer er å sjekke om annonsen er skrevet ut, eller ikke, hvis ikke. skriv ut et banner av høsten vår. Heldigvis har iAd API en funksjon som er obligatorisk å innlemme når du integrerer iAd (hovedsakelig fordi de vil at når det ikke er annonser, ringer ikke enheten forgjeves for ikke å overbelaste iAd-nettverket), og at vi Vi kan bruke for dette formålet.

Å innlemme dette banneret er en god idé av flere grunner, men den viktigste er det vi taper ikke penger når du trykker dem, for vi hadde ikke tenkt å vinne noe denne gangen uansett. Også hvis vi markedsfører for eksempel den betalte versjonen av appen vår, er det veldig sannsynlig (nesten helt sikkert) at brukeren som kjører gratisversjonen med annonser har en viss interesse for denne typen applikasjoner, siden gratisversjonen er lastet ned for Prøv det. Hvis dette ikke er tilfelle, kan vi alltid markedsføre en annen app som interesserer oss eller den til en annen utvikler (det er tverrkampanjenettverk).

Funksjonen som interesserer oss er

– (ugyldig) bannerView: (ADBannerView *) banner didFailToReceiveAdWithError: (NSError *) feil
{
if (_adBannerViewIsVisible)
{
_adBannerViewIsVisible = NEI;
[self fixupAdView:[UIDevice currentDevice].orientation];
}
}

For å utføre modifikasjonen vil vi ganske enkelt legge til noen få linjer til funksjonen slik at i tilfelle annonsen til iAd mislykkes, blir vårt eget banner aktivert.

– (ugyldig) bannerView: (ADBannerView *) banner didFailToReceiveAdWithError: (NSError *) feil
{
if (_adBannerViewIsVisible)
{
_adBannerViewIsVisible = NEI;
[self fixupAdView:[UIDevice currentDevice].orientation];
}

myBanner.hidden = FALSE;
myBanner.enabled = SANN;

[_adBannerView removeFromSuperview];
[_adBannerView release];
}

Jeg vil forklare endringene litt

myBanner.hidden = FALSE;
myBanner.enabled = SANN;

Med disse to linjene indikerer vi at i tilfelle av feil vises knappen som inneholder banneret vårt (og at vi vil legge til senere) og at det er aktivert slik at det kan klikkes på.

[_adBannerView removeFromSuperview];
[_adBannerView release];

Disse to linjene fjerner banneret fra iAd og frigjør minnet.

Neste trinn er å legge til en UIB-knapp til XIB over det nøyaktige stedet der iAd-banneret skulle plasseres, og dekker det fullstendig. Husk at størrelsene på bannerne må være 320 × 50 px for iPhone og 768 × 67 px for iPad.

Ikke glem å bli med på knappen til Filens eier for å kunne få tilgang til dens egenskaper, fordi vi ellers ikke vil være i stand til å handle på den.

Når appen starter, må vi dessuten skjule standardknappen vår slik at den ikke vises, siden den bare vil være synlig når iAd mislykkes.

– (ugyldig) viewDidLoad
{
[super viewDidLoad];
myBanner.hidden = SANN;
myBanner.enabled = FALSE;
}

Endelig må vi forene eiendommen Trykk på innsiden av knappen med IBAction som vi ønsker å bli utført når brukeren berører banneret

– (IBAction) tapBanner: (id) avsender
{
[[UIApplication sharedApplication] openURL:[NSURL URLWithString:PROVERSION]];
}

I dette tilfellet strengen PROVERSION Det vil være iTunes URL til appen som vi ønsker å vise. Ved å klikke på banneret vil openURL-funksjonen åpne App Store og ta oss med til applikasjonen i butikken.

Til slutt, for å bevise at det nye bannersystemet ditt fungerer, er alt du trenger å gjøre å sette enheten i flymodus slik at den har en internettforbindelse og dermed mislykkes iAd. Du må ikke glemme å aktivere den igjen og sjekk at du får testannonsen fra iAd fordi det er lett å forveksle seg med rekkefølgen på lagene og dekke Apple-annonsen (som for øvrig ville få dem til å avvise appen umiddelbart i anmeldelsen).

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!