Arrastrar y soltar

Slik får du mest mulig ut av dra og slipp-funksjonen til iOS 11

Dra og slipp

“Dra og slipp” -funksjonen kommer til iPhone og iPad etter installasjonen av iOS 11. Det er en veldig interessant nyhet som allerede har vært til stede på PC og Mac i lang tid.

Dra og slipp når nå berøringsskjermer, slik at brukere kan flytte elementer som tekst, bilder, videoer og filer fra ett program til et annet ved å skyve fingeren på skjermen.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt du kan gjøre med dra og slipp-funksjonen på iPhone og iPad med iOS 11.

Dra full nytte av dra og slipp i iOS 11

På en iPhone er dra og slipp-funksjonen til iOS 11 begrenset til bevegelige elementer i samme applikasjon. På iPad kan du imidlertid dra og slippe elementer fra ett program til et annet.

Den enkleste måten å bruke denne funksjonen er fra den delte skjermen for multitasking i delt visningsmodus. Du må bare gjøre det hold fingeren trykket på en tekst eller et bilde og skyv den på skjermen til stedet du ønsker.

Dra og slipp

Som du vil se i videoen som vi deler nedenfor; Du kan flytte filer til en annen mappe i Files-applikasjonen, flytte bilder fra Safari til den opprinnelige Notes-appen, sende lenker til Safari-kontaktene dine til iMessage, bruke snarveier fra Dock og mye mer. Se se!

Alt du kan gjøre med “dra og slipp” på video

I tillegg gir dra og slipp funksjonen også muligheten til Velg flere elementer som apper, filer og bilder. For å gjøre dette, må du holde en finger trykket på et element og legge til resten ved å tappe på dem. Veldig nyttig å endre side flere applikasjoner samtidig!

Dra og slipp

En annen av de mest interessante måtene å få mest mulig ut av fordelene med “Dra & slipp” er ved å holde fingeren nede på et element (husk: lenker, tekster, bilder, videoer, filer) og Bruk berøringsbevegelser for å gå tilbake til nylig brukte applikasjoner.

Som du kan se, dra og slipp gir mye spill på iPhone og iPad. Uten tvil har vi å gjøre med en funksjon som vil lette brukernes handlinger i deres applikasjoner og forbedre opplevelsen av bruk.

Spor | Apple Insider