Slik får du refusjon for et kjøp i App Store

Slik får du refusjon for et kjøp i App Store

Noen ganger har det skjedd med oss, å kjøpe en applikasjon som har endt opp som et fiasko eller utilsiktet abonnert på et av betalingsalternativene som vi ikke var interessert i. Og har betalt to ganger for en app? Det er lenge siden apper har muligheten til å kansellere kjøpene og få tilbakebetaling.

Du vet kanskje ikke det, men det er aldri vondt å vite hva som er fremgangsmåten du skal følge hvis du vil benytte deg av den muligheten. Vi har forklart det i form av en enkel tutorial, som i tillegg til å være tydelig er effektiv. Lær hvordan du får refusjon for et kjøp i App Store.

Det kan interessere deg | Versace ønsker å markedsføre Apples legendariske retro joggesko fra 90-tallet

Slik får du refusjon for et kjøp i App Store

Først av alt, må vi huske på at vi kan kreve Apple for refusjon av en applikasjon så lenge ikke mer enn 90 dager har gått siden vi kjøpte den. For å fortsette med tilbakebetaling er prosessen veldig enkel.

  • Først av alt må du gå til dette nettstedet, der vi må identifisere oss med legitimasjon, Apple ID og passord. Det anbefales å gjøre det fra en datamaskin for større komfort.

  • Når du er inne, vises en liste over de siste kjøpene, enten de er betalte eller gratis. har blitt laget siden vår Apple ID. Du må navigere til den og finne den, sjekke alternativet “punkt”.

  • Så snart vi har nådd den, åpnes en rullegardinmeny med tre alternativer: “Jeg har ikke autorisert dette kjøpet”, “Appen installerer ikke eller laster ikke ned” og “Appen fungerer ikke eller oppfører seg som forventet ” Vi må bare sjekke alternativet som passer best for vårt problem.

  • Det anbefales sterkt å merke beskrivelsen som blir bedt om, så vi vil gi bedre indikasjoner hva som har skjedd med oss.

Det er normalt en tjeneste som fungerer veldig bra og det Det er basert på tillit mellom Apple og kunden. Hvis det er folk som kontinuerlig krever tilbakebetaling for uetisk praksis, er det selvfølgelig tydelig at selskapet kommer til å “slå av kranen.”

Forrige artikkelDette er de nye kommersielle stedene for iPad Pro, MacBook Air og Mac miniNeste artikkelDen nye Apple Pencil 2 er mer tilpassbar (og dyr) enn noen gang

Jeg snakker med iPhone, iPad og Mac. Nysgjerrig angrende og musiker på fritiden.