Uncategorized

Slik finner du ladere for elbiler fra mobilen din

Bilindustrien endres gradvis til det bedre. Elbiler har i økende grad en plass i markedet og også i byer rundt om i verden. Hvis du har en eller tenker å kjøpe den, bør du først informere deg selv om alle ladepunktene som er tilgjengelige rundt deg. Dette er kanskje ikke lett, siden det avhenger av bilen du har, kan du ha en plattform for å se den eller ikke. I dag viser vi deg a applikasjon for å finne ladere for elbiler fra mobil. Disse er ennå ikke så vanlige som bensinstasjoner, og derfor kan du ikke kjøre før du støter på en.

Det er heller ikke så enkelt å finne en lader til bilen din som det høres ut. Generelt har ikke alle disse ladestasjonene samme kontakter eller ladehastigheter. Men det spiller også inn at laderen er okkupert av et annet kjøretøy, noe som kan kaste bort tiden din eller til og med forlate deg uten batteri før du lader.

Finn enkelt ladere til elbilen din

I Google Play er det allerede dusinvis av applikasjoner for å finne ladestasjoner. Ikke alle har et kvalitetsdesign, mange viser ikke engang alle tilgjengelige ladere. Vi har testet Chargemap og det er en av de beste som er tilgjengelige for Android. Den har et veldig enkelt grensesnitt og med bare noen få klikk kan du finne nærmeste lader.

Applikasjonen viser deg på kartet plasseringen av laderen, men også alle dataene på den: kontakter, antall stasjoner, tidsplaner, priser og kW strøm til å lade. Du har til og med tilgjengelig en liste over anmeldelser fra andre brukere om opplevelsen av å laste opp til dette stedet. Hvis alle ladestasjonene på dette stedet er opptatt, Han vil indikere det for deg, slik at du ikke tar turen forgjeves.

Applikasjonen lar deg til og med registrere deg i laderen før du ankommer slik at ingen kan ta plass. Ja, Du må være mindre enn 1 km unna og ha et konfigurert kredittkort.

Denne applikasjonen er perfekt hvis du har en elbilSiden det ikke bare lar deg vite om en offentlig lader er opptatt, kan du også filtrere etter kontakter eller ladekraft. Informasjonen som gis av applikasjonen er helt gratis, Selv om du kan konfigurere et kredittkort til å betale direkte fra appen i ladere som tillater det.

Chargemap-ladestasjoner Chargemap-ladestasjoner

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU