free estadisticas Saltar al contenido

Slik fjerner du dupliserte kontakter fra telefonboken

marzo 19, 2020

Med tidens gang våre digitale dagbøker samler mange telefonnumre. Barndomsvenner, folk fra jobb, midlertidige telefoner og en lang liste over kontakter som i mange tilfeller Vi doblet eller tredoblet for ikke å ha en god styring av hvordan vi holder kontaktene våre, importerer eller bruker mer enn ett team dårlig synkronisert.

Hvis dette er din sak og du vil avslutte denne situasjonen, Vi forteller deg hvordan du kan fjerne dupliserte kontakter fra telefonboken på få sekunder bruker datamaskinene dine med macOS.

Slik fjerner du dupliserte kontakter fra telefonboken din ved å bruke Mac-en

Tid som kreves: 1 minutt.

Det er veldig enkelt å fjerne dupliserte kontakter fra kalenderne våre hvis vi bruker en oppdatert datamaskin med den nyeste versjonen av macOS, siden den inkluderer en ny funksjon som er utelukkende beregnet på det som vi forteller deg nedenfor.

  1. Kontakter-app på macOS

    Vi åpner applikasjonen "Kontakter" på våre datamaskiner med macOS.

  2. Kortmeny

    Vi ser etter kortseksjonen i toppmenyen i kontaktprogrammet.

  3. Finn duplikater

    Innenfor kortseksjonen finner vi alternativet "Finn duplikater" som vil vise oss alle kontaktene i vår agenda som er i denne situasjonen

Når vi har funnet alle dupliserte kontakter som vi har, systemet vil tilby oss å kunne slå dem sammen individuelt for å se gjennom kortene som skal slås sammen, eller sammen uten å sjekke noe. Ved å trykke på "Slå sammen" -knappen vil alle dupliserte kontakter forsvinne umiddelbart, integreres i en enkelt kontakt og reflektere umiddelbart over alle enheter som har samme Apple ID.

På denne måten vi sørger for å slette en gang for alle dupliserte eller dårlig lagrede kontakter, for å starte en god gjennomgang av dem alle og oppdatere agendaen vår.