Slik fjerner du Ray-Ban-brilleannonser fra Instagramen din

Du har kanskje sett solbrillerinnlegg på egen hånd Instagram, som du faktisk ikke har gjort. Så vi skal vise deg hvordan fjern reklame for Ray-Ban solbriller som ser ut på Instagramen din, resultatet av et hack.

Og det er at denne søppelposten eller uønsket reklame skyldes at de har det fant ut passordet ditt, og dermed klarer de å publisere bilder som markedsfører Ray-Ban-briller til en veldig billig pris, sannsynligvis forfalsket.

Hvordan bruke Instagram Direct fra datamaskinen

For lenge siden påvirket falske Ray-Ban-spam Facebook, og nå virker det som om det er opp til Instagram. Uautorisert reklame markedsfører forskjellige nettsteder, men det ser alltid slik ut:

Bilde - Slik fjerner du reklame fra Ray-Ban-briller fra Instagramen din

Før du fjerner reklame, må du endre Instagram-passordet, og det vil også være bra å gjøre det samme med Facebook, for å forhindre at de laster opp lignende bilder eller bruker andre urettmessige bruk av kontoen din. La oss se hvordan du gjør det trinn for trinn:

Endre Instagram-passordet ditt

Siden du Instagram-kontoen er blitt hacket, det første du må gjøre er å følge disse trinnene for å endre passord, ved å velge et med store og små bokstaver, tall og symboler, som vil være mer robuste:

  1. Trykk på ikonet med profilbildet ditt og åpne sidemenyen (tre horisontale linjer som vises øverst til høyre), slik at du kan gå inn “Innstilling”:

Bilde - Slik fjerner du reklame fra Ray-Ban-briller fra Instagramen din

  1. Gå inn i seksjonen “Sikkerhet” fra Instagram:

Bilde - Slik fjerner du reklame fra Ray-Ban-briller fra Instagramen din

  1. Finn nå alternativet “Passord”:

Bilde - Slik fjerner du reklame fra Ray-Ban-briller fra Instagramen din

  1. Du må oppgi ditt nåværende passord, og også det nye, og unngå usikre passord, og du vil være ferdig med prosessen:

Bilde - Hvordan fjerne Ray-Ban-brilleannonsering fra Instagramen din

  1. Nå anbefales det å endre Facebook-passordet, da det kan være svakhetspunktet som gjorde at du kunne komme inn på Instagramen din.

Instagram og Facebook er fra samme selskap og er tett knyttet sammen. I dette tilfellet er det dessuten mistanke om at hack som reklamerer for Ray-Ban-briller i profiler faktisk kommer fra Facebook-kontoer.

20 Instagram-tips du bør vite

Etter disse trinnene vil hackere ikke lenger kunne få tilgang til Instagramen din, og derfor vil ikke flere bilder vises med reklame for Ray-Ban solbriller (eller annen spam).

Det gjenstår bare å se på profilen og fjerne uautoriserte bilder. Ved siden av hvert bilde, øverst til høyre, er det tre vertikale punkter som åpner en meny, og det er muligheten til å slette publikasjonen:

Bilde - Slik fjerner du reklame fra Ray-Ban-briller fra Instagramen din

For å forhindre at kontoen din blir hacket igjen, er det noen tips: bruk alltid sterke passord, med 10 eller flere tegn, som kombinerer store og små bokstaver, tall og symboler.

I tillegg kommer a forskjellige passord for hver tjeneste, i tilfelle det er hacket. Siden det er umulig å huske så mange kombinasjoner, er det også passordbehandlere som letter prosessen.

Nå som du vet hvordan fjerne reklame Relatert til Ray-Ban solbriller som vises i InstagramEn god ide vil være å advare de berørte kontaktene dine. Og hvis du vil kjøpe en Ray-Ban, la den være i en offisiell butikk, der de er dyrere, men også tryggere.

Tjener du penger for å ha mange følgere på Instagram?

Har du utilsiktet lastet opp falske Ray-Ban-briller som annonseres til Facebook? Tror du kontoen din har blitt hacket for å bruke et passord som er for enkelt?

Tabla de contenidos