Uncategorized

Slik flasher du ROM-er uten PC med Mobile ODIN Pro

Vi har nylig publisert en artikkel på AndroidPIT om hva Odin er og hvordan du bruker den. De fleste av dere vil vite at det er et PC-program som lar oss installere ROM-er på vår Android. Vel, i dag presenterer vi deg et program som lar deg utføre de samme handlingene som PC-programmet, men uten å måtte ty til datamaskinen. Vi forklarer hva Mobile ODIN Pro er og hvordan den brukes.

goandroidmarket

© Goandroidmarket

Hva er mobil ODIN Pro?

Det er en versjon for Samsung-enheter Android av det berømte programmet for Windows ODIN og som lar oss utføre de samme handlingene som dette, det vil si flash-ROM-er, kjerner, modemer og alle de viktigste og vanlige elementene for å modifisere systemet drift av vår Android. Den store fordelen med denne applikasjonen sammenlignet med PC-programmet er at den er mye enklere og enklere å bruke.

Forfatteren bak Mobile ODIN Pro er nok en gang Chainfire, en kjendis i en verden av Android-utviklere, ansvarlig for så populære applikasjoner som SuperSU eller Triangle Away, den berømte appen som lar oss tilbakestille den blinkende telleren fra smarttelefonen vår til null. Den store ulempen med denne applikasjonen, bortsett fra å kreve rot (noe åpenbart for funksjonene den tilbyr), er at det ikke er gratis, men koster € 4,75. Du kan laste ned applikasjonen fra følgende lenke:
[root] Mobil ODIN Pro
Installer på Google Play

Hvis du er litt mer avanserte brukere, kan du også se den følgende siden av XDA-utviklere Slik installerer du APK: Mobile ODIN v4.00.

Chainfire kunngjorde nylig versjon 4.0 som inkluderer støtte for Galaxy S4 og Note 3 med deres respektive oppdateringer til Android 4.4 KitKat og, hva som er mer interessant, muligheten for blitzbilder fra modemer. Til nå har denne oppgaven forårsaket mange problemer, siden partisjonene i modemene er beskyttet, men utvikleren har introdusert nye koder for å hoppe over tilleggsbeskyttelsen uten å påvirke eller skade dem.

Hvordan bruke Mobile ODIN Pro?

Det som interesserer de fleste brukere som laster ned dette programmet, er som vi har sagt muligheten for å installere ROM-er direkte og uten behov for en PC. Vi forklarer hvordan du må gjøre det trinn for trinn.

1. Som jeg allerede har nevnt, fungerer dette programmet bare for Samsung-enheter. Derfor er det første du må gjøre å gå til siden til Sammobile for å finne fastvaren du vil installere på enheten din. Forsikre deg om at den er den rette for modellen din, hvis du ikke kan få problemer. Når firmwaren er lokalisert, laster du ned den og lagrer den i roten til den eksterne eller interne SD-en på enheten.

2. Deretter må du starte Mobile ODIN Pro-applikasjonen. I menyen som åpnes vil du se mange alternativer, du må bla til alternativet “Åpen fil …”.

3. Bare ved å trykke på alternativet “Åpne fil …”, vil selve applikasjonen allerede ha oppdaget firmwarefilen som er lagret i SD, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det blinker rare filer. Sørg selvfølgelig for at du bare har en firmwarefil som er lagret i SD-en.

4. Neste gang vi aksepterer den valgte filen til å blinke, vil det være selve applikasjonen, nok en gang, som er ansvarlig for tildeling av nødvendige partisjoner.

5. Når du har valgt filene, må du konfigurere alternativet Ever rot, som lar deg rote fastvare mens du blinker, et spesielt interessant alternativ siden roten alltid går tapt når du installerer offisielle ROM-er. Etter å ha fullført konfigurasjonen av Ever Root, må du velge alternativet Flash firmwareSå snart du gjør det, vil applikasjonen sammenstille all nødvendig informasjon og begynne å gjennomføre den blinkende prosessen.

OdinPro

© Google Play

Hvis du tør å bruke dette programmet, ikke nøl med å fortelle oss om opplevelsen din!

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK