Slik forbedrer du styringen av e-postvedlegg i iOS 7

Slik forbedrer du styringen av e-postvedlegg i iOS 7

Den første iPhone-en dukket opp i 2007. Det har gått nesten mer enn 5 år siden lanseringen, og selv om operativsystemet har avansert mye, er det fortsatt visse detaljer som Apple bør polere og forbedre for å ta igjen. På den tiden tok Apple en stor fordel i forhold til konkurransen, men det har gitt dem tid og i dag er konkurransen mer forberedt enn noen gang på å konkurrere mot Apple. Android har forbedret seg mye, og i dag er det et ganske kraftig system, selv om det fortsetter å lide av visse inkonsekvenser. Windows Phone har på sin side vært på markedet i mindre tid, men Microsoft gjør hjemmeleksen veldig bra.

En av seksjonene der operativsystemet til iPhone og iPad, iOS, ikke har forbedret seg nok, er i behandlingen av e-post gjennom Mail-applikasjonen, og kanskje delen der den synder mest er å sende vedlegg til e-post.

Hvordan administrerer iOS e-postvedlegg?

E-post vedlegg er en ganske vanlig oppgave. Det er veldig enkelt å utføre denne oppgaven på en datamaskin, og det vil bare ta noen sekunder å legge til filen. Når det gjelder iOS, endres ting og å legge til en fil er en oppgave som lett kan ta flere minutter, og hvis vi trenger å legge til to filer, kan det bli en umulig oppgave.

Med iOS 6 forbedret Apple måten å sende bilder og videoer på, selv om bare av denne typen filer som er innenfor fotoprogrammet til operativsystemet. Med noen få klikk på postredigeringsvinduet kan vi legge ved filene, men det samme skjer ikke hvis filen er i et annet program.

For å kunne legge ved en Pages- eller Keynote-fil, vil det for eksempel være nødvendig å få tilgang til hver av applikasjonene hver for seg, klikk på delingsalternativet og derfra si at vi vil sende den via e-post. På det tidspunktet må vi fylle ut adresse, emne og kroppsdel ​​for meldingen og klikke på send. Hva om vi også vil legge til en fil fra et annet program? Vel, vi kan ikke gjøre det direkte.

iOS er et veldig intuitivt og enkelt operativsystem, men i visse aspekter gjør det vanlige oppgaver som å sende en e-post helt umulig. Uten tvil noe om at Apple bør tenke på å forbedre seg i iOS 7, hvis den ikke vil at konkurransen skal passere den.

En mulig løsning på dette problemet ville være at delingsknappen Sett inn bilde eller video av Mail-applikasjonen, bare var Sett inn fil og at når du klikker på det, vises et vindu som ligner på det for deling, der i tillegg til Photos-applikasjonen, vises andre applikasjoner som lagrer filer på enheten vår. På denne måten kunne vi enkelt få tilgang til filene i de forskjellige applikasjonene, og i det samme dokumentet kunne vi legge til mer enn en fil, selv om de var fra forskjellige applikasjoner.

Dette ville være en ganske enkel løsning. Integrasjonen i operativsystemet ville ikke være veldig komplisert, og Apple kunne dra nytte av grensesnittene som den allerede har designet og fungerer. Uansett virker det som den enkle løsningen, og sikkert vil du ikke like det for mye hos Apple.

En annen mulig løsning vil være noe som mange brukere har krevd i lang tid. Det vil handle om å lage en ny applikasjon i iOS. En slags fil utforsker. I denne nettleseren kan vi ha alle filene våre lagret og få tilgang til dem fra alle iOS-applikasjoner som lar oss jobbe med filer. I tillegg til å være nyttig når det gjelder e-post, kan vi også bruke den til å for eksempel legge en ny fil i Dropbox, noe vi foreløpig ikke kan gjøre. Med dette alternativet ville det være mulig, siden det vil tillate alle applikasjoner som er i stand til å administrere filer på vår iPhone eller iPad, tilgang til filene i de andre applikasjonene.

Denne løsningen vil også tillate oss å se på en mye enklere måte alle filene som tar plass på enheten vår, og om nødvendig slette noen for å frigjøre den dyrebare MB fra minnet til iPhone eller iPad. I tillegg kunne på denne måten Apple etter hvert integrere funksjoner som AirDrop for å dele filer mellom en Mac- og iOS-enhet, eller bare for å la filer sendes ganske enkelt ved å koble enheten til en USB-port.

Vær så snill Apple, integrer en slik funksjon i iOS 7, alle av oss vil takke deg for alltid.

Del denne artikkelen med vennene dine og / eller kontaktene på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Tusen takk!

Spor | iMore