Slik forhindrer du at WhatsApp henger med iOS 8 Beta 1

WhatsApp fungerer ikke bra i iOS 8 beta 1, vi lærer deg hvordan du fikser det

2. juni på WWDC i Cupertino offisielt viste hva som blir den neste versjonen av operativsystemet for mobile enheter. Tim Cook og Apple-teamet presenterte offisielt iOS 8.

Den dagen ble det kommentert det den offisielle versjonen vil bli utgitt i høst, men de spesifiserte ikke hvilken dag spesielt skulle bli, grunn til at vi må være mer enn i påvente av nyhetene som oppstår rundt dette.

Inntil da, hva ja Apple vil gjøre tilgjengelig for utviklere er betaene til iOS 8På denne måten kan de jobbe med applikasjonene sine, kompatibilitet med den nye versjonen og selvfølgelig at hele operativsystemet fungerer riktig.

Unngå-tett-whatsapp-beta-1-ios-8-1

Beta 1 til iOS 8 er en testversjon og har feil

Problemet er at denne versjonen utgitt av Apple er en prøveversjon, og det kan være mange feil, så installasjonen er ikke anbefalt for øyeblikket. En av dem påvirker WhatsApp. Mange av brukerne av beta 1 har søknaden sin stengt, noe som gir dem en halv samtale.

Unngå-tett-whatsapp-beta-1-ios-8-2

Et triks for å forhindre at WhatsApp lukkes, er å unngå visse ord

Inntil WhatsApp slipper en oppdatering som korrigerer denne iOS 8-kompatibilitetsfeilen, er alle de som bruker applikasjonen og som har beta 1 installert de må være litt forsiktige med ordene de bruker for å unngå systematisk lukking av applikasjonen.

Spesielt skal det være unngå ord som har kombinasjonen “ff” og “fl” i samme ord. På spansk kan disse skriftene være vanskeligere å gi, men sikkert er det et ord som vi bruker som inneholder disse bokstavene og får applikasjonen til å stenge.

Unngå-tett-whatsapp-beta-1-ios-8-3

Som vi sier, dette er noe provisorisk, siden WhatsApp-oppdateringen ikke vil ta lang tid å løse disse problemene. Et tips de gir fra iPhone Italia er erstatt noen av bokstavene med en stjerne, og dermed forhindre at søknaden lukkes. Noe mer komplisert er når vi er i en gruppe, siden vi må advare alle om dette trikset for å unngå at alle medlemmer må åpne applikasjonen på nytt.