Slik fungerer augmented reality i iOS 11

Utvidet virkelighet

Forsterket virkelighet

Apple introduserte iOS 11 på WWDC, og sammen med det fornyede operativsystemet introduserte Cupertino-selskapet utvidet virkelighet. De har laget en ny utviklingsplattform kjent som ARKit som lar utviklere tilby augmented reality-opplevelser i appene sine fra App Store.

ARKit vil bli den største augmented reality-plattformen i verden. Den offisielle lanseringen vil skje om høsten, når den endelige versjonen av iOS 11 er tilgjengelig for iPhone, iPad og iPod touch.

ARKit forsterket virkeligheten bruk kameraet, bevegelsessensorer og prosessorer iPhone og iPad for å skape spektakulære opplevelser i iOS 11. Vil du se hvordan det fungerer? Se se!

Relatert | iOS 11 og IKEA gir deg den definitive funksjonen for iPhone-kameraet

ARKit Augmented Reality Demo Video på iOS 11

Fra MacRumors har de allerede prøvd ARKit og har ønsket å publisere en video for å dele en demonstrasjon av hvordan augmented reality fungerer i iOS 11.

I følge videoen bruker ARKit kameraet til finne forskjellige punkter i et rom og til og med oppdage overflater. Bruk iPhone-sensorene for å tillate deg å bevege deg rundt under den augmented reality-opplevelsen.

I videoen ser vi hvordan du med den utvidede virkeligheten til iOS 11 kan plasser alle slags virtuelle objekter på en overflate som et bord for å se det på skjermen på enheten din. Sannheten er at resultatet er overraskende, veldig realistisk.

Pokemon GO

Apples ARKit-mål er helt klart beregnet på App Store-spill. Faktisk seiret Pokémon GO med stil takket være den utvidede virkeligheten. Vil vi se en mye mer realistisk Pokémon GO i iOS 11? Uansett kan augmented reality ha andre formål, vi har allerede sett hvordan IKEA har ønsket å dra nytte av fordelene ved å tilby interaktivt innhold som lar deg forhåndsvise dekorasjonen til hjemmet ditt.