contadores Skip to content

Slik fungerer den fornyede batterikontrollen i iOS 12

Fortsatt bakrus fra iOS 12, Apples nye operativsystem som ble avduket for utviklerne sist mandag. Og ekkoene av det gjenlyder fortsatt denne nye revisjonen er tilstrekkelig eller ikke, hvis det er mer av det samme eller gir interessante ting.

Og en av tingene de fra Cupertino har ønsket å takle raskt har vært styring av batteriet. I fjor i desember, det var en skandale relatert til nedgangen i eldre iPhones, og en senere versjon av iOS 11 brakte allerede et beta-tillegg på stack management.

Apple ønsker ikke å vise svakhet og i iOS 12 presenterer en forbedret versjon av denne funksjonaliteten. Lær mer om det i denne artikkelen. Selv om helsedelen av batteriet fremdeles er i beta, like mye som iOS 12, er dette fornyet syn på batteristyring kan du gi oss noen klare indikasjoner.

Det kan interessere deg | Har du en iPhone X? Med iOS 12 vil det være mye enklere å lukke apper

Hvordan er den nye modusen?

Hvis du har iOS 12 installert, får du tilgang justeringer>BatteriDu vil se at den vises akkurat som den gjorde i iOS 11, men med lagt til grafitter som gir mye interessant informasjon. Etter å ha vist prosentvise brytere og lav strømmodus, vises antydningene til å spare på batteriet lenger. Som du ser på bildet, anbefaler meg å dempe lysstyrken, en av grunnene til at forbruket er høyere.

Vi finner batterinivået og brukstiden, både det siste døgnet og de siste 2 dagene. Batterinivået viser prosentvise topper, tydelig sett når enheten er ladet. Du kan se at i mitt tilfelle holder jeg det høyt, og før det når 50 prosent, plugger jeg det inn igjen. De skyggelagte blå stolpene viser når du har blitt koblet til.

Brukstid på skjermen det siste døgnet viser oss at jeg har brukt enheten i mer enn tre timer. Hvis jeg spiller på hver bar, det viser meg hvor mye jeg har brukt iPhone, om den var koblet til strømmen eller ikke, bruken av skjermen og hva som har vært applikasjonene som jeg har brukt i løpet av den tidsperioden. Veldig nysgjerrig, er det ikke?

Endelig vist prosentandelen av bruk av hver applikasjon og hvor mye som har vært i bakgrunnen, noe som allerede var i tidligere versjoner av iOS. Med alle disse dataene kan vi lage en analyse av hvordan vi bruker enhetene våre, hva vi bruker tid og hvilke forbruksmønstre vi har. Interessant som bruker, men Hvilken analyse gjør Apple av dette? Jeg lar det ligge der.

I løpet av de neste dagene vil vi gjennomgå mer detaljert alle de nye funksjonene i iOS 12. Ikke gå glipp av opplæringen og analysene våre. Vi venter på deg!

via | 9to5Mac