WhatsApp, hvorfor er det bare 7 minutter å slette meldinger?

Slik fungerer den nye WhatsApp som du kan bruke på iPad

Vi hadde alle ventet på ham i veldig lang tid, men vi visste aldri når han skulle gjøre sitt offisielle opptreden. Ja, som du kan se i tittelen, handler det om den (nesten) offisielle versjonen av WhatsApp for iPad-enheter.

WhatsApp er en av de mest brukte direktemeldingstjenestene i verden – om ikke den mest – men til nå har vi ikke klart å glede oss over fordelene på den store skjermen med iPad-er. Hvis du vil se hvordan det fungerer, her lar vi deg all informasjonen.

Det kan interessere deg | En iPad på $ 250 med Face ID? Dette påpekes av en ny rapport

Offisiell WhatsApp for iPad … eller vel, nesten

Det kan interessere deg | Xiaomi vil ikke kunne bruke “Mi Pad” -merket fordi det ser ut som “iPad”

Vi kan ikke si at vi ikke har brukt WhatsApp på en iPad før, fordi ja, vi hadde metodene våre. Men, den nye redesignen som selskapet har gitt til nettversjonen gjør opplevelsen vår mye mer tilfredsstillende.

Men, tror ikke det er en app, for det er det ikke. Den nye WhatsApp for iPad er basert på nettopplevelsen, som den vi kan glede oss over fra Mac eller Windows. Selv om det kanskje ikke er den ideelle løsningen, siden vi vil sette pris på noe mer tilpasset, for eksempel flere Telegram-applikasjoner for de forskjellige plattformene, er det en veldig enkel løsning å bruke.

Slik bruker du den nye WhatsApp på din iPad

Hvis du vil begynne å bruke denne nye versjonen av WhatsApp Web, du må bare følge disse trinnene at vi vil forlate deg her nedenfor.

  1. Gå til WhatsApp-websiden ved å bruke Safari-nettleseren fra iPad-en din.
  2. Når du er inne, lage en lang presse på pilen for å laste inn siden på nytt – du finner den i den øverste linjen ved siden av lenken.
  3. Trykk på “Be om full webside“, Og vent til siden lastes inn igjen.

Nå vil du se WhatsApp Web på skjermen på iPad-en din. Bare skann koden som om du prøvde å koble til ved hjelp av datamaskinen og voila, så er du klar til å sende og motta meldinger.

Det kan interessere deg | Hvorfor iPad har gått 7 år uten WhatsApp?

Nesten 2018 og vi venter fortsatt på en skikkelig offisiell versjon WhatsApp for iPad. Dette er imidlertid hva det er, og det er ikke noe mer enn å vente på at utviklerne vil deignere til å lansere en app optimalisert for enheten vår.

Vil du ha en offisiell versjon av WhatsApp for iPad eller bryr du deg ikke? Legg igjen svaret i kommentarfeltet!