iPhone 6s con ios 14

Slik fungerer iOS 14 på iPhone 6s, en enhet fra 2015

iPhone 6s med ios 14

Apple overrasket alle ved å kunngjøre listen over enheter som er kompatible med iOS 14, alle iPhonene som klarte å oppdatere til iOS 13 for snart et år siden, kunne installere iOS 14 når den offisielt er utgitt. Han Den eldste enheten på listen er iPhone 6s, utgitt i 2015 og vil bli støttet minst frem til september 2021, noe som betyr at du vil motta minst 6 års oppdateringer.

Sammenligningen med den maksimale rivalen til iOS er ganske pinlig for Google og Android, faktisk var flere fans værende overrasket over å se listen over iPhone-kompatible med iOS 14. De innrømmer det selv, de var ganske misunnelige på iPhone-brukere etter Apples WWDC20.

Imidlertid tror mange at disse oppdateringene ikke er gode fordi de bremser eldre enheter eller ikke inkluderer de aller fleste nye funksjoner. Men det vet vi allerede det er ikke sant, har en rekke hastighetstester vist at Apple ikke bremser iPhones med oppdateringer, bare i tilfelle batteriet er i veldig dårlig tilstand, og det er et alternativ du kan deaktivere. En ny video tilbakeviser denne teorien igjen og viser utrolig ytelse av en iPhone 6s med den første betaen til iOS 14.

iOS 14 er en kule i iPhone 6s

Om iOS 14 har vi allerede snakket mye, og vi har fortalt både om mer enn 100 nyheter og vår erfaring, men alltid vi har testet det på ganske moderne enheter. Nå har Brandon Butch ønsket å demonstrere hvordan Apple iPhone 6s klarer seg med den første betaen av iOS 14.

Som vi ser, ytelsen er fantastisk og vi la ikke merke til noen form for nedgang mens vi beveget oss rundt nyhetene om iOS 14, i tillegg til enheten den har bare 16% batteri og lavt forbruk modus er aktivert. Når det gjelder de viktigste nyhetene i iOS 14, er det ingenting som ikke når denne gamle enheten. Vi har widgetene, applikasjonsbiblioteket, Bilde i bilde, den nye Siri, nyhetene fra kameraet, Meldinger eller Safari, Store forbedringer annonsert av Apple i iOS 14 vil komme til iPhone 6s utgitt i 2015.

Det er ingen som oppdaterer både enhetene dine og Apple. Han iPhone 6s utgitt med iOS 9 og har A9-prosessor og 2 GB RAMOg til tross for alt, kan det kjøre det nyeste systemet utgitt av Apple med fantastisk ytelse. Og alt tatt i betraktning at vi står overfor den første betaen av iOS 14, så den endelige versjonen vil bli enda raskere.

android iPhone iOS

Det kan interessere deg | Samsung-fan eksploderer: sin Galaxy i 2018 på 1 000 euro er ikke oppdatert og en iPhone av 2015 ja

Når vi ser på Android er sammenligningene forferdelig, ingen enheter med disse spesifikasjonene kan flytte den gjeldende versjonen av Google-systemet, og selvfølgelig vil ingen enheter fra 2015 bli oppdatert til den nye versjonen. Apple viser at det kan være mye lengre å kontrollere alle enhetene, og det er noe som må verdsettes når du kjøper en iPhone. Den vil vare mye lenger enn noen Android-smarttelefon.