Slik fungerer iPhone 5s Camera Burst Mode med iOS 7

Burst-modus for iPhone 5s vil kunne ta hundrevis av bilder på sekunder og automatisk velge de beste

En av de nye funksjonene til iPhone 5s er mulighet for å ta bilder i burst-modus. I følge Apple er det nye flaggskipet til selskapet i stand til å ta rundt 10 fotografier i sekundet, og velger også automatisk hvilket som er det beste skuddet av alle basert på bildernes skarphet og klarhet.

Denne funksjonen støttes innfødt av iOS 7, men vil ikke være fullt bakoverkompatible. Denne funksjonen vil bare være 100% kompatibel med iPhone 5s, og Apple forklarer hvorfor.

“Den raskeste og kraftigste A7-prosessoren i de nye 5-årene inkluderer en ny Image Signal Processor (ISP). Fordi den er designet av Apple, er Internett-leverandøren integrert med iSight-kameraets maskinvare og programvare, og gir raskere bilder, og autofokusering er opptil to ganger raskere.

Den raskere ISP-sensoren gjør også burst-modus mulig, en flott funksjon når fotoemnet er i bevegelse. Kontinuerlig burst-modus ta 10 bilder i sekundet, slik at du kan ta hundrevis av bilder uten å gå glipp av et eneste øyeblikk. Smarte programvarealgoritmer fungerer bak kulissene og analyserer alle skudd i sanntid, sammenligner skarphet og klarhet, og er til og med i stand til å oppdage når noen har øynene lukket. IPhone foreslår individuelle bilder eller en sekvens av de beste bildene som er tatt i burst-modus. ”

Burst-modusen til iOS 7 vil bare være 100% kompatibel med iPhone 5s

Oppsummert, Burst-modus støttes bare på iPhone 5s på grunn av maskinvarebegrensninger fra tidligere generasjoner. Dårlige nyheter for alle som bruker iPhonen sin for å ta bilder, selv om en grunn som legger til listen for de som er i tvil om å oppdatere sin nåværende modell for denne nye.

foto-iphone-5s

I tilfelle av enheter fra tidligere generasjoner, Burst-modus tillater kontinuerlig fotografering. Det vil si at de vil kunne ta bilder kontinuerlig så lenge vi holder nede brannknappen, men iOS vil ikke kunne analysere skudd i sanntid og velge de beste. Det må vi gjøre manuelt senere. Å finne de beste og eliminere de som ikke fungerer, må gjøres for hånd, som indikert i iPhone Hacks.

Kameraet til Apple smarttelefoner forbedrer seg alltid med hver nye generasjon, og det ser ut til at Cupertino-selskapet ikke har glemt det når det gjelder iPhone 5s. Alt ser ut til å indikere at den nye smarttelefonen vil kunne ta imponerende bilder, takket være de nye maskinvarefunksjonene og støtten fra iOS 7.

Hva tenker du om dette ny 5s burst-modus? Tror du hva som er en grunn til å vurdere når du velger en ny smarttelefon?