Slik har Apple Company redesignet iTunes 12

Slik ser den nye designen av iTunes 12 ut i forhåndsvisning 4 av OS X Yosemite

I år gjennomfører epleselskapet ganske viktige endringer på programvarenivå. Ikke bare forventes gode nyheter i iOS 8, men også den nye versjonen av desktop-operativsystemet vil bli ledsaget av viktige endringer, som vi må trekke frem ankomsten av iTunes 12. Apple gjorde nylig iOS 8 Beta 4 tilgjengelig for utviklere, men også lanserte også Developer Preview 4 for OS X Yosemite.

Sammen med denne nye versjonen for utviklere av OS X Yosemite, har en iTunes 12 Beta kommet, takket være det vi har sett at selskapet forbereder seg store endringer og en større redesign av grensesnittet som kan sees med det blotte øye.

itunes-12-redesign-2

iTunes 12 har et fornyet grensesnitt som lar oss en annen og mer elegant versjon enn iTunes 11, samtidig som den er enklere å bruke. I tillegg skal det bemerkes at også debuterer nye farger på logoen, som nå blir oransje og en serie nye funksjoner som vi forteller deg nedenfor.

De viktigste funksjonene i iTunes 12

Det amerikanske selskapet introduserte en veldig viktig endring med ankomsten av iTunes 11, og nå ser det ut til at det ønsker å fortsette å foredle applikasjonen med nye endringer og funksjoner. Først av alt må vi understreke at det er lagt til en liten fane øverst til høyre der brukeren logget på iTunes vises på det tidspunktet eller muligheten til å logge på derfra i tilfelle det ikke er noen.

itunes-12-redesign-3

Hvis vi ser på venstre side av den samme øverste linjen, kan vi se det menyen er også endret av ikoner som representerer innholdet slik at det nå er mye mer intuitivt og visuelt når det gjelder surfing i biblioteket.

På den annen side skal det også bemerkes at legger det til støtte for familieandel, en funksjon introdusert av Apple under WWDC 14 som lar deg utveksle iTunes-kjøp med familien. Med familieandel kan du dele kjøp gjort i butikken, iBooks og App Store med maksimalt 6 personer.

I tillegg, også spillelister er forbedret for å tillate å se hele biblioteket sammen med spillelister, noe som gjør det enda enklere å legge sanger til spillelister.

itunes-12-redesign-4

Endelig kan vi også se det iTunes 12 debuterer nytt oppsett i informasjons popup som vises når vi klikker på alternativet Få informasjon.

iTunes 12 kommer neste høst med OS X Yosemite

I prinsippet, og hvis alt går etter planen, iTunes 12 forventes utgitt sammen med den endelige versjonen OS X Yosemite neste høst., men i mellomtiden vil vi fortsette å følge med på alt som skjer for å kjenne til nye funksjoner og funksjoner som det kan gi.

itunes-12-redesign-5

Som vi kan se på skjermdumpene publisert av gutta på iDownloadBlog, har Apple fokusert iTunes 12-oppdateringen på en redesign av den grafiske delen og i inkluderer små detaljer som gjør bruken mye enklere og intuitiv. Resten er fortsatt ganske lik den versjonen vi har for øyeblikket.

Hva synes du om endringene de har gjort i iTunes 12?