Slik har du to Facebook-kontoer

det er mulig har to eller flere Facebook-kontoer, selv om det for de aller fleste brukere ikke ville være nødvendig, fordi du med din personlige profil skulle ha nok til å navigere i dette sosiale nettverket, men det er et visst publikum som kan trenge det.

Vi viser til de menneskene som dedikerer seg til noe arbeid relatert til sosiale nettverk, eller som rett og slett ønsker å ha sin personlige profil og en annen utelukkende profesjonell konto godt definert, dette er når det er fornuftig å ha 2 profiler på Facebook.

Og dermed, kan du ha de to kontoene perfekt delt og ikke har problemer i fremtiden på grunn av noe tilsyn eller lignende.

Hvis du befinner deg i denne situasjonen, må du bare registrere deg med to forskjellige e-postmeldinger på Facebook for å ha de to profilene.

Slik registrerer du deg på Facebook

Til registrer deg på Facebook bare åpne nettstedet for sosiale nettverk og på den samme skjermen der du legger inn tilgangsdata for å få tilgang til profilen din, er muligheten for å opprette en ny konto.

Du må bare følge noen enkle trinn:

  1. I delen “opprett en konto”, fyll ut nødvendig informasjon, du må oppgi navn og etternavn, e-postadresse, passord og fødselsdato, i tillegg til kjønn.

Bilde - Hvordan ha to Facebook-kontoer

  1. Til slutt, klikk på register så får du en ny Facebook-profil, og da vil du få tid til å fullføre kontoen din med en ny profil og andre.

Det er veldig viktig å legge en annen e-post, den må være forskjellig fra den andre kontoen din Facebook.

Faktisk, hvis du prøver å sette det samme, vil du finne at det sosiale nettverket vil oppdage hvordan hvis du ville endre tilgangspassordet, så husk det.

Når du allerede har kontoen, allerede Du kan veksle mellom profiler og du kan logge inn med en annen bruker så mange ganger du vil, enten fra det offisielle nettstedet eller også gjennom Facebooks mobilapplikasjoner.

Åpne 2 Facebook-kontoer på PC

Når du vet at du kan ha to Facebook-kontoer, er du sannsynligvis interessert i har begge profilene åpne samtidig.

Hvis du vil gjøre det fra en datamaskin, kan du gjøre det på to måter.

Bruke forskjellige nettlesere

En av de enkleste måtene å bruke to forskjellige Facebook-kontoer på og samtidig ha dem åpne er åpne dem i forskjellige nettlesereDet vil si at du kan få tilgang til hovedprofilen din fra Chrome og den sekundære kontoen din fra Edge, Firefox osv.

Spørsmålet er åpne Facebook-nettstedet fra hver nettleser og få tilgang til en annen profilPå denne måten kan du administrere begge kontoene samtidig uten å installere noen utvidelse, bare ha begge nettleserne åpne.

Med nettleserutvidelse

Du kan bruke en utvidelse som heter Firefox flerkontokontainere Hva det gjør er å lage en slags “containere” i Firefox, slik at du kan åpne forskjellige Facebook- eller andre sosiale mediekontoer fra samme nettleser.

  1. Last ned Firefox Multi-Account Containers for Firefox

nedlasting

Når utvidelsen er installert, må du klikke på utvidelsesikonet og trykke for eksempel, “personlig”, I fanen du har åpen, kan du åpne Facebook med din personlige konto.

Bilde - Hvordan ha to Facebook-kontoer

Trykk deretter på ikonet igjen og denne gangen velg “arbeid”, åpnes en annen fane som lar deg starte en ny økt på Facebook med den andre profilen din, alt uten å forlate nettleseren.

Åpne 2 Facebook-kontoer på mobil

Hvis det du ønsker eller trenger er har to Facebook-kontoer åpne på mobilDu kan bruke Facebook-applikasjonen for å ha en av profilene der og åpne nettleseren du for øyeblikket har installert og åpne Facebook-nettstedet for å logge deg derfra med den andre kontoen din.

Den andre muligheten er installer en app som heter “Facebook Lite”, en lett versjon av den offisielle Facebook-appen som tar mindre plass og har et enklere og mindre overbelastet grensesnitt siden det er beregnet på mobile enheter med færre ressurser.

Du finner det gratis på Google Play, så det vil være nok å åpne nevnte app til logg inn med dine andre Facebook-kontoer, mens du i hovedsak kan ha en annen åpen profil, for eksempel din personlige konto.

  1. Last ned Facebook Lite for Android

nedlasting

Kan du ha to kontoer?

Så langt så bra, nå kommer et spørsmål som må verdsettes mye fordi det kan være et stort problem, muligens ikke nå, men ja, i fremtiden og å vite disse dataene kan spare deg for den rare skuffelsen med profilene dine Facebook.

I Facebook-samfunnsstandardene er det blant annet en brudd på disse det faktum å ha mer enn en personlig konto i det sosiale nettverket, noe som betyr at hvis du blir oppdaget, kan du sannsynligvis bli utvist med alt det innebærer.

I alle fall er det ikke vanlig at brukere blir utvist, selv om det er bra å vite denne viktige detaljene når du oppretter mer enn en Facebook-konto.

Uansett, alltid kan du bruke din eneste personlige konto til å opprette sider fagpersoner, så du ikke har flere profiler.

Selv om du personlig profil Siden du bruker den mer til profesjonelle emner, er det et alternativ å konvertere den direkte til en side, slik at vennene dine vil bli følgere og samhandle med profilen din på en annen måte enn de gjorde til nå.

Slik gjenoppretter du en deaktivert Facebook-konto

Tabla de contenidos