Hvordan vite hvilke apper vi har lastet ned på iPhone-en vår

Slik har utformingen av noen av de mest kjente appene endret seg i løpet av disse 10 årene av App Store

For bare et par dager siden ble vi gjenkjent tiårsjubileum for App Store, Apple app store som kom i lys i juli 2008. Med over halvannen million apper til hans ære Det slutter ikke å vokse, dessuten har utseendet ingenting å gjøre med den originale App Store.

I det digitale mediet 9to5mac har de produsert noen nysgjerrige infografikker av hvordan applikasjoner har blitt transformert i løpet av disse mer enn 3650 dagene i livet. Vil du bli med oss ​​for å kjenne noen?

Kilde: mashable

Det kan interessere deg | Mer enn $ 30 i året: dette er landene som bruker mest på App Store

Som vi har endret oss!

Facebook

Det kraftigste sosiale nettverket, og også det mest straffet etter Cambridge Analityca-skandalen, var ikke så implementert i Spania som det er nå. Hans utseende var ganske primitivt og ingen steder ga den fordelene den er i stand til å gi nå. Selv om ja, det forbruker sikkert ikke så mange ressurser.

Evernote

Etter Dumbo er den mest berømte elefanten. En forbedret notat-app som er et must for mange. Var fullstendig redesignet i 2013 og klarte å vinne en pris for det. Så mange mennesker kan ikke leve uten det …

ebay

EBay har utviklet seg mye, innledningsvis det var et enkelt auksjonshus Og nå har den veldig komplette kjøp og salgstjenester, som lar deg få tilgang til millioner av produkter fra hvor som helst i verden. Han e-handel er en realitet.

Yelp

En av bærebjelkene for smarttelefoner, plassering, lar en app som Yelp gi deg en rekke tjenester og hjelp. Det er sant at i 2008 var vi ikke så oppmerksomme på skjermene for disse formålene, nå er det et must.

Og det er at årene noen ganger klarer å forbedre utseendet på applikasjonene, noe som gjør dem mer attraktive. Hva er favorittendringene dine? Hvilken har eldst bedre?