Slik installerer du iOS 13 og iPadOS beta på iPhone eller iPad

Slik installerer du iOS 13 og iPadOS beta på iPhone eller iPad

Dagen vi har ventet på i flere uker har kommet, og Apple har nettopp presentert iOS 13 med mange nye funksjoner sammen med resten av operativsystemene som macOS 10.15 Catalina, watchOS 6 og tvOS 13. Som vanlig etter slutten av WWDC 19 keynote. Apple har gitt ut den første betaen av iOS 13 for iPhone og iPad.

Denne betaen er beregnet på utviklere, og Apple har rapportert at den første offentlige betaen lanseres om noen uker. Selv om det er ment for utviklere, hvem som helst kan installere iOS 13 beta på sin iPhone eller iPad enkelt, er det ikke nødvendig å være en Apple-utvikler, og så forteller vi deg hvordan du gjør det.

Installer iOS 13 og iPadOS beta på din iPhone eller iPad

Hvis du vil glede deg over alle nyhetene som Apple har introdusert som mørk modus, eller nye apper på iPhone eller iPad, kan du det installer iOS 13 på noen få minutter Følg trinnene som vi viser deg nedenfor. Utviklerbetaen er nå tilgjengelig, og den offentlige betaen ankommer i juli.

Først av alt bør du huske at det er en betaversjon, altså Det er veldig sannsynlig at du vil støte på feil og feil. Det er riktig at du alltid kan gå tilbake og nedgradere til iOS 12, men sikkerhetskopiene du har av iOS 13 kan ikke brukes med iOS 12.

Oppdatering: hvordan installere iOS 13 public beta på din iPhone eller iPad

Apple har endelig gitt ut den offentlige betaen til iOS 13 for iPhone og iPad, noe som gjør installasjonsprosessen enda enklere. Du vil også motta alle oppdateringene gjennom sommeren, inkludert den endelige oppdateringen til iOS 13 eller iPadOS.

 • Det første vi må gjøre er å få tilgang til Apple-nettstedet for prøv de offentlige betas.
 • Det er viktig at tilgang fra enheten der vi vil installere betaen.
 • Klikk på Syng opp under.
 • Oss vi identifiserer oss med IDen vår, hvis vi ikke har en ID for å teste betas, oppretter vi en.
 • Vi velger operativsystem som vi ønsker å installere.
 • Vi går ned til Kom i gang“Og klikk på melde deg på iPhone / iPad.
 • Klikk på Last ned profil.
 • Profilen blir lastet ned, og vi må gå til Innstillinger> Generelt> Profil og installer den.
 • Vi skal omstart enheten vår.
 • Når vi startet på nytt dro vi oppover Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering og vi lastet ned iOS 13 eller iPadOS.

Hvordan laste ned betaen til iOS 13 og iPadOS uten å være en utvikler med utviklerprofilen

Du kan nå laste ned profilen til iOs 13 slik at alt er mye enklere, det er disse trinn for å følge for å installere iOS 13 og iPadOS beta på din iPhone eller iPad:

 1. For å installere betas av iOS 13 må du last ned en utviklerprofil på enheten din. Det er ikke verdt profilen til iOS 12, du må laste ned en ny.
 2. For å gjøre dette anbefaler vi dette nettstedet, angi fra iPhone eller iPad.
 3. Når profilen til iOS 13 er lastet ned, trenger du Innstillinger. installer den og start på nytt din iPhone eller iPad.
 4. Når den starter på nytt, gå til Innstillinger> Generelt> Programvareoppdatering.
 5. Te iOS 13 beta vises å laste ned som om det var en vanlig oppdatering.

Vi har allerede kunnet teste betaen til iOS 13 og iPadOS i en uke, og dette er de første inntrykkene våre kjenner alle feil og feil før du installerer disse versjonene på enhetene dine. Uansett, hvis du angrer, kan du alltid nedgradere til iOS 12 igjen.

Hvordan installere iOS 13 og iPadOS beta uten å være en utvikler med .ipsw

Når de mulige ulempene er avklart, og siden det ikke er noen utviklerprofil, er installasjonen av iOS 13 eller iPadOS noe mer komplisert. Dette er trinnene du bør følge:

 • Du må ha en Mac med MacOS Catalina beta, Xcode 11 eller denne filen installert. Bare Last ned denne filen som vi har på deg, og installer den på din Mac, er en .pkg forlengelse. Når det er installert er det viktig start Macen din på nytt.
 • Gå inn på dette nettstedet, trykk IPSW og last ned iOS 13- eller iPadOS-filen som tilsvarer enheten din.
 • Nå åpen iTunes og koble til enheten din til Mac.
 • Inne i iTunes, skriv inn enheten din, trykk på tasten alternativ og oppdater samtidig og se etter .ipsw-filen tidligere lastet ned.
 • Vent på installasjon.
 • Ikke koble fra enheten før den starter på nytt, det kan hende ta lengre tid enn vanlig, men det fungerer.

Følg disse trinnene i noen få minutter kan du glede deg over iOS 13 på iPhone eller iPad så lenge det er kompatibelt, husk at iOS 13 ikke er kompatibel med alle enheter som har iOS 12. I tillegg kan du fra nå av fortsette å motta alle oppdateringer til iOS 13 eller iPadOS som Apple gir ut gjennom sommeren. Selvfølgelig er det sterkt anbefalt etter å ha prøvd betaen at du venter på den offentlige betaen som Apple lanserer neste måned.