Slik installerer du iOS 8.0.2 på vår iPhone, iPad og iPod Touch

Slik installerer du iOS 8.0.2 på vår iPhone, iPad og iPod Touch

Slik oppdaterer vi iPhone, iPad eller iPod Touch til den nye iOS 8.0.2

Som vi fortalte deg for noen timer siden, Apple har nettopp gitt ut iOS 8.0.2 for iPhone, iPad og iPod touchDen inkluderer feilrettinger og forbedringer og adresserer også problemer med mobiltilkobling og feil ved bruk av Touch ID på iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Nedlastingen av denne nye oppdateringen kan gjøres fra selve enheten via OTA (Over The Air), men hvis vi av en eller annen grunn ikke kan benytte oss av dette alternativet, kan vi også laste ned iOS 8.0.2 programvareoppdatering. fra de offisielle nedlastingskoblingene som vi skal gi deg i dag og bruke iTunes til det.

Enheter som er kompatible med iOS 8

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, 5s, 5c, iPhone 5 og 4s.
  • iPad Air, iPad 4, iPad 3 og iPad2.
  • iPad Mini Retina, iPad Mini 1. generasjon.
  • 5. generasjons iPod touch.

update-ios-8-0-2

Som vi alltid anbefaler, det er veldig viktig at du tar en sikkerhetskopi av alt innholdet på enheten. Og er at selv om det vanligvis ikke er noen problemer, skader det aldri å ta forholdsregler, forebygging er bedre enn kur.

Slik installerer du iOS 8.0.2 gjennom iTunes

Før vi kobler til iOS-enheten vår, må vi sørge for det har den nyeste versjonen av iTunes installert. For å gjøre dette må vi bare gå inn i iTunes og menylinjen for å klikke på “Se etter oppdateringer.” Når dette er gjort, må vi bare følge følgende instruksjoner:

Trinn 1: Vi kobler iOS-enheten til datamaskinen ved hjelp av en USB-kabel. Vi venter på at enheten vår skal vises i iTunes.

Steg 2: Vi klikker på enhetsknappen til venstre for iTunes Store-knappen i øverste høyre hjørne av iTunes.

Trinn 3: Vi klikker “Sjekk for oppdateringer” direkte uten å holde Valg-tasten (eller Shift-tasten i vinduer) nede. Hvis iOS 8.0.2-oppdateringen er tilgjengelig, vil den automatisk laste ned og oppdatere enheten vår til iOS 8.0.2. Hvis du forteller oss at iOS 8.0 er den nyeste versjonen som er tilgjengelig, kan vi laste ned den riktige firmwarefilen ved å laste ned lenkene som er gitt i denne artikkelen.

update-ios-8-0-2-2

Trinn 4: Når iTunes har funnet oppdateringen, vises et popup-vindu som informerer oss om at den nye oppdateringen er tilgjengelig. Vi klikker Last ned og Å oppdatere.

Trinn 5: Hvis vi allerede har kunnet oppdatere, kan vi hoppe over dette trinnet.

Vi laster ned firmwarefilen for enheten vår ved å bruke nedlastingslenkene nedenfor:

Merk: Hvis vi laster ned firmwarefilen ved å bruke Safari, må vi sørge for at den automatiske dekompresjonsfunksjonen er deaktivert eller bruke Chrome eller Firefox.

Vi velger filen som vi nettopp lastet ned, og gjør følgende i iTunes:

  • På Mac: Trykk på alternativtasten og klikk på Søk etter oppdateringer.
  • I Windows: Vi trykker på Skift-tasten og klikker Søk etter oppdateringer.

Trinn 6: Vi vil motta en melding om at iTunes vil oppdatere iPhone / iPad / iPod til iOS 8.0.2 og bekrefte oppdateringen med Apple. Vi klikker på knappen Å oppdatere.

update-ios-8-0-2-2-3

Trinn 7: Så klikker vi på knappen Følgende. Da godtar vi vilkårene for å komme videre.

Trinn 8: iTunes laster ned firmwarefilen nå. Etter å ha lastet ned filen, vil den behandle den, trekke ut programvaren og vil forberede enheten til å installere oppdateringen.

Som antydet av iPhoneHacks, vil enheten bli oppdatert til iOS 8.0 og starte en gang på nytt i løpet av prosessen. Så kan vi se velkomstskjermen som sier “Hei”. Alt vi trenger å gjøre nå er å følge instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen.

Som du ser er det ganske enkelt å oppdatere enheten vår og ha den nyeste versjonen av iOS 8 der visse problemer er løst (det antas). Hvis du allerede har oppdatert, fortell oss hva opplevelsen din har vært og om du har hatt noen problemer.