Slik installerer du iOS 9 fra iOS 9.1 Beta på iPhone og iPad

Slik installerer du iOS 9 fra iOS 9.1 Beta på iPhone og iPad

iOS 9 er nå tilgjengelig for nedlasting og sikkert har mange av dere allerede oppdatert iPhone og iPad til den nyeste versjonen av systemet. Det er brukere som allerede har installert betaen til iOS 9.1 og lurer på om det er mulig å nedgradere for å installere den endelige versjonen av iOS 9. Vel, i dag er dette mulig, og vi skal fortelle deg hvordan du kan få det til.

Med iOS 8.3 startet Apple et offentlig Betas-program. Forrige uke Selskapet gjorde den første betaen av iOS 9.1 tilgjengelig for brukereMen mange ønsker nå å gå tilbake og installere den nåværende versjonen av iOS 9 som nettopp har blitt utgitt.

Gå fra iOS 9.1 Beta til iOS 9.

Det er mange lesere av iPadizate som har stilt dette spørsmålet, så i dag skal vi forklare trinn for trinn hvordan du går fra beta fra iOS 9.1 til iOS 9. La oss begynne!

Installer iOS 9 fra iOS 9.1 Beta

Først av alt er det nødvendig å vite at det er mulig å installere den nye versjonen av iOS 9 med iOS 9.1 Beta installert, men det er mulig at noen viktige data vil gå tapt i prosessen. Vi drikker ikke lenger, og vi følger forklaringen på denne prosessen.

1. Forsikre deg om at iCloud-sikkerhetskopien er aktivert og synkronisert

Gå inn til Innstillinger – iCloud – Lagring og kopiering å sørge for at at du har aktivert iCloud-sikkerhetskopi, så vel som de forskjellige viktige dataene du vil lagrefor eksempel kontakter, påminnelser eller notater. Det du selvfølgelig ikke kan lagre i denne sikkerhetskopien, er dataene relatert til helse og aktivitet, siden Apple ikke tillater det.

Gå fra iOS 9.1 Beta til iOS 9.

2. Slå av Finn min iPhone

I Innstillinger – iCloud deaktiver Finn min iPhone eller iPad i tilfelle du har aktivert den. Hvis du gjør det, vil du be om Apple ID-passordet ditt for å bekrefte at det er deg.

3. Lag en fullstendig sikkerhetskopi i iTunes

Koble enheten til din Mac eller PC ved hjelp av kabelen og åpne iTunes. Lag en komplett sikkerhetskopi slik at alle applikasjoner du har kjøpt blir overført til datamaskinen din, og du ikke mister den. Hvis du av en eller annen grunn etter at du har flyttet til iOS 9 du vil gå tilbake til iOS 9.1 Beta, kan du gjenopprette alle dataene og applikasjonene dine med sikkerhetskopien.

4. Sett enheten i gjenopprettingsmodus

Nå som du har sikkerhetskopiene i tilfelle noe skulle gå galt, er det på tide å komme seg ned for å jobbe for å gå fra Beta fra iOS 9.1 til iOS 9. iTunes tillater ikke enheter å enkelt rulle tilbake til en tidligere versjon av systemet, så det er en rekke trinn å følge.

Gå fra iOS 9.1 Beta til iOS 9.

Først du må sette iPhone eller iPad i gjenopprettingsmodus, som oppnås som følger:

  1. Slå av enheten.
  2. Koble enhetens USB-kabel til en datamaskin med iTunes.
  3. Trykk og hold nede Hjem-knappen på enheten når du kobler kabelen til datamaskinen, og hold den nede til du ser Koble til iTunes-skjermen.
  4. Når du ser iTunes-logoen og lynkabelen på enhetsskjermen, slipper du Start-knappen. Hvis ikke, gjenta de tre første trinnene igjen.

5. Gjenopprett iOS-enheten til fabrikkinnstillingene

Når du har iPhone eller iPad i gjenopprettingsmodus og koblet til iTunes, bør det vises en melding med alternativet for å gjenopprette eller oppdatere. Når du klikker på Gjenopprett, vil den siste offisielle versjonen av systemet vises, i dette tilfellet iOS 9. Følg trinnene på skjermen og vent til restaureringsprosessen er ferdig.

Gå fra iOS 9.1 Beta til iOS 9.

6. Siste trinn for å konfigurere enheten

Når iPhone eller iPad har blitt gjenopprettet og du allerede har iOS 9, har du to alternativer, ett for å konfigurere den som en ny enhet eller gjenopprette en sikkerhetskopi som du har i iTunes eller iCloud. øye! IOS 9.1-sikkerhetskopier støttes ikke, slik at du bare kan bruke en du har fra iOS 9 eller en tidligere versjon.

Takket være disse trinnene som vi har kunnet kjenne takket være gutta på 9to5Mac, er det mulig å gå fra Beta fra iOS 9.1 til den offisielle versjonen av iOS 9. Som du kan se, de er veldig enkle trinn, og på få minutter kan du ha din iPhone eller iPad med den nye versjonen av operativsystemet.