Uncategorized

Slik installerer du WhatsApp beta for iPhone fra App Store

Utvikling av applikasjoner krever at brukerne bruker normal rapportering og rapporterer feil. WhatsApp beta er ikke noe unntak, i dag viser vi deg hvordan du installerer denne versjonen for iPhone direkte fra App Store.

Hvis det du ønsker er å ha før noen andre de nyeste funksjonene til Hva skjer (og andre applikasjoner) i bytte mot mister litt stabilitet Din er betaversjoner.

Disse versjonene er tidligere utviklinger av applikasjonene som distribueres til en mer eller mindre allmennhet for deres bruk og rapporter feil fant utviklere.

Bilde - Slik installerer du WhatsApp beta for iPhone fra App Store

Er informasjon er veldig verdifull for selskaper som de trives med normale brukere med det eneste formål forbedre produktet og at endringene ikke gir uventede feil.

WhatsApp fjerner 2 millioner brukere hver måned

WhatsApp for iPhone bruker denne metoden for feltesting og bruker App Store å installere de nyeste versjonene. Hvis du vil vite hvordan du får tak i WhatsApp beta Fortsett å lese.

Last ned TestFlight

Denne applikasjonen er verken mer eller mindre enn mellommann mellom din iPhone gjennom Apple-kontoen din som brukes i App Store og beta-utviklingsprogrammet WhatsApp. Dette er det første trinnet du må ta for å installere WhastApp beta på din iPhone.

Bilde - Slik installerer du WhatsApp beta for iPhone fra App Store

Også, TestFlight hjelper deg med å gå inn i betaprogrammer utvikling andre apper som bruker dette systemet. Det er den mer direkte og enkel måte utviklere må distribuere appene sine blant Avanserte brukere og disse beviser dem.

Kom i kø for WhatsApp beta

For å gjøre dette må du følge lenken som tar deg til WhatsApp beta i TestFlight. Du må godta vilkårene og betingelsene som er brukt av Facebook (WhatsApp-matrise) for å delta i beta-programmene.

Bilde - Slik installerer du WhatsApp beta for iPhone fra App Store

72 originale WhatsApp-gruppenavn

Å gå inn i listen er veldig enkelt. Ved å fullføre de to første trinnene ovenfor, ville alt være klart. Problemet kommer når bare Det er 10.000 steder over hele verden i WhatsApp beta.

Bilde - Slik installerer du WhatsApp beta for iPhone fra App Store

Det meste Det er normalt at du ikke har et sted Rett utenfor flaggermusen, og du må vente i det uendelige på at brukere skal forlate betaen og legge inn de i køen foran deg i App Store.

En annen måte å komme raskt inn på, og det avhenger ikke av oss, er det utvid rutene. Siden etableringen har WhatsApp beta utvidet tilgjengeligheten, og utvidelsene er ikke rart i det hele tatt.

Oppdater WhatsApp!

Når du endelig har kommet inn i WhatsApp beta-programmet, må du bare gjøre det oppdater applikasjonen i App Store på din iPhone. Prosessen er ja, den er automatisk, og kanskje vil du våkne opp en dag, og du har allerede WhatsApp beta installert på din iPhone.

15 memes å sende av WhatsApp

Med WhatsApp beta du kan prøv nye funksjoner og forbedringer generelt før resten av de vanlige brukerne. I tillegg, som en god beta-tester, må du rapportere alle de feilene og feilene du finner i din daglige reise med bruk av applikasjonen i beta.

Bilde - Slik installerer du WhatsApp beta for iPhone fra App Store

Et godt samfunn av beta-app-testere garanterer en god drift av applikasjonen når den endelige versjonen er distribuert blant vanlige brukere.

Som du kan se, prosessen med installer WhatsApp beta på vår iPhone Den har to komponenter: en som er avhengig av oss, hvor vi må Installer TestFlight fra App Store og en annen der vi bare må vente.

WhatsApp beta for iOS er nå tilgjengelig

Nett: WhatsApp beta i TestFlight

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK