Slik kalibrerer du iPhone-batteriet

I dag tilfellet med batterier har vært et av de mest kontroversielle temaene av mobile enheter, spesielt når det gjelder iPhone-telefoner. Selv om teknologiens verden i dag har hatt mange fremskritt, lading på mobile enheter er ikke nok ennå. Normalt varer ladingen av mobiler en dag og til og med litt lenger i tilfelle enheten er ny, men som enheten brukes belastningen blir dårlig, til det punktet hvor det bare varer noen timer.

I det siste har produsentene av mobile batterier gjort noen forbedringer, men de er mye mer opptatt av at batteriet lades raskt, glemme å forbedre varigheten av dette. Selv om mobile batterier for tiden varer litt lenger, er de fremdeles ikke nok for de fleste brukere.

Derfor bør brukeren være ansvarlig for å redde levetiden til ladecellen slik at den kan ha lengre varighet og utladningen ikke går så raskt. Et tegn på at enheten begynner å bli skadet, er når den slås av selv med litt belastning på systemet. Når det gjelder iPhone-mobilenheten, Det anbefales å senke ladingen når batteriet når 80% for å forlenge levetiden og beskytte batteriet.

Hva betyr det å kalibrere batteriet, og hva er det for? Fordeler og ulemper

Et av de beste verktøyene for å oppnå høyere utbytte og dermed forlenge batteriets levetid, er kalibrer batteriet til en mobil datamaskin. Normalt kommer batteriet vanligvis kalibrert fra kjøp av terminalen, men, den kalibrerte går tapt når de forskjellige belastningene og tiden går.

Når vi refererer til begrepet kalibrert batteri, snakker vi om tiden de kan vare i 1% rett før de slås av eller tiden det tar å gå fra 100% til 99%. Når kalibreringen går tapt, blir dette ubalansert opptil 5% eller mer, kort sagt, den mobile enheten kan slås av selv med en lading på 5% eller til og med 10%, og den kan falle på bare minutter eller sekunder fra 100% til 95% og til og med på 90%.

Denne typen problemer etter en tid skader de batteriets brukstid, og blir dermed et kjedelig problem for brukerne. Som kjent har hver prosedyre en rekke fordeler og ulemper, som er til stede nedenfor:

Fordel:De viktigste fordelene med denne prosedyren gir oss er følgende:

 • Viser deg ekte prosentandel av lastcellen din.
 • Vil forlenge ytelsen til levetiden av ladebatteriet.
 • Maksimer ytelsen til telefonen din intelligent.
 • Du kan unngå irriterende blackout.

ulemper:Som vi sa tidligere, hver prosess har sine ulemper, og dette er intet unntak. Dette er grunnene til at du ikke bør kalibrere iPhone-cellebatteriet.

 • Det vil gi deg utmerkede resultater, og vil igjen føre til at du hele tiden gjør hva vil til slutt skade batteriet.
 • Bare fikse batteriet i kort tid, spesielt hvis batteriet er gammelt.
 • Det er ikke et mirakelarbeidsmetode.

 • Hvis kalibreringsprosessen ikke gjort riktig, kan forskjellige skader oppstå for eksempel: veldig langsom lading, overoppheting av batteriet eller hevelse i batteriet.
 • Det kan sitte fast ved en lav belastningsprosent.

Hvordan kan jeg kalibrere iPhone-telefonens ladebatteri for å optimalisere holdbarheten?

Hvis iPhonen din har problemer med å lade, er sjansen stor for det skyldes at ladebatteriet er feilkalibrert. I så fall er det mest sannsynlige at mobilenheten din slås av når du minst venter det, eller når den fremdeles har 5% eller 10% igjen, og i et annet tilfelle ladeprosenten kan falle raskt. Hvis problemet ditt er et av disse, kan du prøve denne fremgangsmåten for å forbedre batteriets levetid og få det til å vare lenger.

For å kalibrere batteriet på iPhone-en din trenger du bare å følge disse enkle trinnene:

 • først du må lade smarttelefonbatteriet til den forteller deg at opplastingen er fullført.

 • Når lasten når 100%, kobler vi utstyret fra laderen og du kan bruke det på en vanlig måte, slik du vanligvis gjør det hver dag til batteriet går tom. Det er det samme hvis du bruker enheten mer enn de andre dagene eller den samme som de andre dagene, Målet er at enheten skal laste ned og avslutte på egen hånd.
 • Når mobilen er slått av, du må oppbevare den uten å lade minst 6 eller 8 timer.
 • Når denne tiden har gått, kobler vi utstyret igjen til laderen og lar det lade i en periode på 6 til 8 timer. Mens telefonen lader, anbefales det ikke å bruke mobilen, det er å foretrekke å bruke flymodus.

 • Når ladetiden er avsluttet må du koble mobilenheten fra laderen og deretter starte den på nytt, bruk av / på-knappen i et par sekunder for å fullføre denne prosessen. Etter noen sekunder viser skjermen Apple-logoen og dermed vil prosedyren være ferdig; Det gjenstår bare å vente på at mobilen skal slås på normalt og du kan bruke det som hver dag.

Hvorfor blir lastcellen feilkalibrert, og hva skal jeg gjøre for at den skal vare lenger?

Resultat nesten umulig å forhindre at et batteri fra en mobil enhet blir feilkalibrertfordi den som ethvert tilbehør av elektronisk art lider av slitasje som igjen fører til at ytelsen blir dårligere. Når det gjelder batterier, prosentandelen av ladningen blir målt i henhold til algoritmer som er inne i datamaskinens operativsystem, og riktig funksjon er relatert til flere faktorer.

En av hovedårsakene til at mobiltelefoner er feilkalibrert skyldes la enheten være koblet til laderen mye lenger enn den burdei et nøtteskall når enheten når 100% lading og fremdeles koblet til laderDette fører til at temperaturen stiger mer enn den burde. Hvis temperaturen stiger mer enn den burde, kan det føre til alvorlig nedbrytning i batteriet slik at laststabelen blir feilkalibrert.

En annen faktor som øker nedbrytningen av lastcellen betydelig, er de såkalte “hurtigladningene” som i stor grad påvirker riktig drift av batteriet. Derfor anbefales ikke bruk av trådløs lading i det hele tatt, uansett hvor lang tid det tar å bruke normale ladninger.

Unngå å forlate smarttelefonen så høyt som mulig på steder med høy temperatur, med mye sol eller steder der det er tett, siden dette kan forårsake overoppheting av mobilenheten noe som kan føre til en større nedbrytning i batteriet og føre til at ytelsen synker.

Dette er hovedfaktorene som fører til at iPhone’s ladebatteri blir feilberegnet. Det gjelder også alle andre enheter. Kort fortalt anbefales det å kalibrere den hver bestemte periode, men du bør vurdere at å gjøre denne prosessen mange ganger på rad, kan ha stor innvirkning på levetiden til ladebatteriet. På nye mobile enheter Det anbefales å kalibrere dem etter de første 6 månedene av bruk.

Gi oss beskjed i kommentarene hvis du er i tvil, vi vil gjøre vårt beste for å svare deg raskt, og du vil sikkert kunne hjelpe flere medlemmer av samfunnet. Tusen takk!