Slik klargjør du iPhone eller iPad for ankomst av iOS 9

16. september slipper Apple iOS 9, det vil si at det bare er et par dager før neste versjon av Apples operativsystem kommer til kompatible enheter over hele verden. Derfor i dag bringer vi deg noen tips til preparere iPhone eller iPad før ankomst 9 Vi håper de er til hjelp for deg.

iOS 9 har nye funksjoner og funksjoner som gjør brukeropplevelsen enda bedre. Selvfølgelig vil det være noen funksjoner som er begrenset til de nye modellene av iPhone og iPad, fordi resten ikke har den nødvendige maskinvaren.

Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 9.

Neste vi forteller deg noen trinn du kan følge for å gjøre din iPhone eller iPad klar for når den kommer iOS 9 for å kunne installere den raskt. La oss gå dit!

Tuning av iPhone eller iPad for iOS 9

kompatibilitet

Det første du bør sjekke er om iPhone eller iPad vil være kompatibel med iOS 9. Det er enkelt, Hvis enheten din kjører iOS 8, kan du oppdatere til neste versjon. For å finne ut hvilken versjon av systemet som din iPhone eller iPad kjører, bare gå til Innstillinger – Generelt – Informasjon Eller hvis du foretrekker det, kan du se direkte på listen over enheter som er kompatible med iOS 9 som vi publiserte for dager siden.

Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 9.

Rutinemessig vedlikehold

Ankomsten til en større oppdatering er et godt tidspunkt å gjøre litt vedlikehold på iPhone eller iPad. Du kan for eksempel gjøre det gjennomgå applikasjonene du har installert, og fjern dem du ikke har brukt på en stund, slett bilder og videoer du ikke vil ha og gi resten til datamaskinen … Dette er veldig enkle bevegelser som kan frigjøre mye plass på iOS-enheten din.

Lag en sikkerhetskopi

Alltid vi anbefaler å lage en sikkerhetskopi når du går for å oppdatere enheten din og i tilfelle av iOS 9 ville det ikke være annerledes. Du kan lagre sikkerhetskopien av iPhone eller iPad gjennom iTunes eller iCloud. I prinsippet skal det ikke være noen feil i oppdateringsprosessen, men i tilfelle det skulle skje ville du ikke miste noe fordi du har sikkerhetskopien.

Forbered din iPhone eller iPad for ankomsten av iOS 9.

Ved oppdatering

IOS 9-oppdateringsprosessen det kan gjøres via iTunes eller via OTA (Over The Air) direkte fra enheten. Selvfølgelig, for denne første versjonen, vil du helt sikkert måtte vente lenge på å oppdatere prosessen.

I disse tilfellene der det er en stor oppdatering, siden det går fra iOS 8 til iOS 9, foretrekker jeg å utføre en installasjon fra bunnen av i stedet for å oppdatere på toppen av den nåværende versjonen.

Som de sier på Cnet, på denne måten vil du ha din iPhone eller iPad klar til å motta iOS 9. Husk selvfølgelig at de nye versjonene av iOS vanligvis ledsages av et annet problem, så noen brukere foretrekker å vente noen dager til for å se hvordan det fungerer.