contadores Saltar al contenido

Slik låser du opp nesten 3 GB på din iPhone

Som tradisjonen hos Apple, Nylig kjøpte iPhones og iPads er vanligvis lastet med et bredt utvalg av innfødte apper Apple som lar deg presse den splitter nye terminalen din maksimalt, eller tvert imot, for å bli litt overveldende det faktum at du går tom for plass for tingene dine og må ha ja eller ja-apper som du kanskje knapt bruker.

Dette er tilfelle med den forhåndsinstallerte iWork / iLife-apppakken, som inkluderer applikasjoner som Pages, Keynote, iMovie, Numbers og Garageband. Jeg vil ikke lure deg, det er en serie med veldig nyttig og kraftig produktivitetsprogramvare, men virkeligheten er at hvis bruken er marginal, er det ikke verdt de nesten 3 GB plassen de opptar på enheten din.

iWork 2

Det kan interessere deg | Slik sletter du innfødte Apple-apper på iOS 10

For å se hvordan plassen som er okkupert på enheten vår er fordelt, må vi gå til justeringer > generell > Lagring og iCloud > Administrer lagring
hvor vi på en enkel måte vil se appene vi har installert og hvor mye de opptar – både appen selv og dataene som administreres i dem. Appene er ordnet i synkende rekkefølge, det vil si at de som dukker opp først, er de som opptar mest.

Hvis du bestemmer deg for at apper som Pages, Keynote, Numbers, Garageband og iMovie er overflødige for deg og du knapt utnytter dem, slett dem uten frykt fordi de fortsatt vil være tilknyttet din Apple IDKom igjen, du kan laste ned dem i fremtiden hvis du bestemmer deg for å gjøre det uten kostnad. Det er en trøst å vite om vi er i en nødsituasjon at vi raskt kan få tak i den ekstra plassen til å introdusere nye apper eller bilder og videoer.

iwork-apps-storage-use-ios

Merk at iWorks-apper ikke er forhåndsinstallert som standard på 8 GB og 16 GB enheter, fordi det anslås at det ikke er verdt plassen de opptar sammenlignet med totalen. Husk at selv om du kjøper en 16 GB iPhone, faktisk den effektive anvendelige plassen er omtrent 12 GB, så hvis den også inkluderte iWorks-pakken, ville vi ha mindre enn 10 ekte GB lagringsplass. Disse appene finner du i modellene 32 GB, 64 GB, 128 GB og 256 GB.

Det kan interessere deg | Slik frigjør du plass på din iPhone uten å slette bilder, videoer eller apper

Bruker du iWorks-apper? Vil du heller ha mer plass tilgjengelig og ha færre innfødte Apple-apper forhåndsinstallert?