Uncategorized

Slik legger du en juleramme på Facebook-profilbildet ditt

Liker du julen og disse datoene? Da vil du gjerne ha dine sosiale nettverk personlig, for eksempel muligheten for legg en juleramme på Facebook-profilbildet ditt, som vil gi den den spesielle berøringen i løpet av disse dagene.

Det bildet som alle ser på Facebook for å identifisere deg, kan endres for et annet bilde eller for å legge til en ramme relatert til en bestemt dag slik vi allerede viste deg med menneskerettighetsdagen eller, som i dette tilfellet, i anledning av de jul.

Bilde - Slik setter du en juleramme på Facebook-profilbildet ditt

Foto med juleramme

Du trenger ikke å bruke eksterne applikasjoner til legg en ramme på Facebook-bildet ditt, men Facebook har allerede utelukkende en seksjon for dette, ikke bare for denne typen rammer, men for mange andre som skaperne har laget.

Hvordan gratulere jula til vennene dine på WhatsApp

Spesifikt har vi flere rammer tilgjengelig relatert til jul, ideell for disse datoene og gi det det Juletrekning til Facebook-profilen din. For å sette en juleramme Gjør følgende for å gjøre ditt Facebook-profilbilde:

  1. Få tilgang til lenken nedenfor og velg fra et bredt utvalg av julerammer. Du har en med en julenisse, med juletrær, en annen med meldingen “god jul” og mange flere.

Bilde - Slik setter du en juleramme på Facebook-profilbildet ditt

  1. Når du har valgt ramme, trykker du bare på den, og den blir brukt på fotograferingen. Du kan forstørre eller redusere bildet ditt, endre det og til og med stille en viss tid for varigheten av rammen (1 time, 1 dag, 1 uke, 1 år eller en tid forhåndsdefinert av deg).
  2. For å fullføre, trykk bare på knappen “bruk som profilbilde“Og det er det. Du kan endre rammen så mange ganger du vil og til og med fjerne den hvis du ikke liker hvordan den ser ut.

Bilde - Slik setter du en juleramme på Facebook-profilbildet ditt

Og klar, hvis du ikke vil sette en Juleramme på Facebook-profilbildet dittDu hadde også muligheten til å legge et personlig kort. Husk forresten at julen og disse dagene før årets slutt er den beste tiden å lage Facebook-sammendragsvideoen.

Slik legger du en farget bakgrunn på Facebook-innlegg

Nett: Julerammer for Facebook

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK