Slik løser du Crash når du oppdaterer til iOS 7.1.2 Rapportert av noen brukere

Enkelte brukere har fått låst enheten sin under oppdateringen til iOS 7.1.2

For noen dager siden lanserte Apple iOS 7.1.2-oppdateringen for å fikse små feil og introdusere noen forbedringer til iBeacon. Etter presentasjonen av iOS 8 på WWDC 2014 og noen måneder etter offentlig tilgjengelighet, de fra Cupertino jobber fremdeles med den gjeldende versjonen av operativsystemet for alle de som ikke kan eller ikke vil hoppe til iOS 8.

Som vanlig Vi har denne oppdateringen tilgjengelig på enheten automatisk via OTA (Over The Air) eller via iTunes når vi kobler den til datamaskinen. I tillegg kan du oppdatere operativsystemet hvis du laster ned oppdateringen i en fil og laster den fra iTunes. I denne artikkelen har du koblingene for hver enhet.

Fix-hang-update-ios-7-1-2-1

Noen brukere har uttalt at de har hatt problemer med å oppdatere iOS med denne nye versjonen.. Når de har prøvd å gjøre det ved å få tilgang Innstillinger – Generelt – Programvareoppdatering, har funnet det enheten din har hengt opp før prosessen er slutt.

Selv om denne metoden alltid har vært den tryggeste, enkleste og mest komfortable måten å oppdatere Apple-mobile enheter, siden den ble gjort fra samme terminal uten behov for å koble den til datamaskinen, ser det ut til at det denne gangen ikke var slik og av en eller annen grunn vil denne oppdateringen kreve noen flere trinn for å fullføre den..

fix-hang-update-ios-7-1-2-2

Å gjøre en hard tilbakestilling før oppdatering vil unngå dette problemet

Løsningen som er gitt fra forskjellige fora har vært å utføre en hard tilbakestilling på enheten, når den først er stoppet i oppdateringsprosessen. Som du vet, det er veldig enkelt å lage en hard tilbakestilling til terminalen vår, bare trykk på av / på-knappen og Hjem-knappen på samme tid, som når du gjør et skjermbilde, men denne gang holder du knappene nede i noen sekunder til skjermen blir svart og Apple-logoen vises.

Når enheten er startet på nytt, vil vi sjekke versjonen av iOS som vi har installert. Vi får tilgang Innstillinger – Generelt – Informasjon og i seksjonen Versjon se om den vises iOS 7.1.2. Hvis ikke, må vi gjenta oppdateringsprosessen igjen, og den vil sannsynligvis ikke lenger krasje.

fix-hang-update-ios-7-1-2-3

Vi sier det sikkert fordi vi har gjort en hard tilbakestilling til enheten vår før du startet oppdateringsprosessen Vi vil gjøre at alle logg- eller cache-filene som er generert siden forrige omstart av terminalen forsvinner og at de, som vi ser i kommentarene fra visse brukere, har forårsaket problemet vi diskuterte, siden denne metoden har fungert for dem.

Vi er ikke sikre på om dette er den virkelige årsaken til hendelsen, og om den har fungert for deg fordi vi antar at det i andre oppdateringer var brukere som ikke gjorde en tidligere hard tilbakestilling og ikke hadde noen form for problem. Så som iMores venner forteller oss, Hvis du har hatt dette problemet når du oppdaterte til iOS 7.1.2, eller hvis du kjenner til noe annet system, vil vi gjerne vite det.