apple pencil 2020

Slik løser du de vanligste problemene med Apple Pencil

eple blyant 2020

Apple Pencil har gått fra å være et valgfritt tilbehør som bare er tilgjengelig for iPad Pro til å være et verktøy kompatibel med alle iPad-modeller som Apple for tiden selger. Uten tvil er dette en direkte årsak til den store populariteten, både for tegning og for å ta notater er et viktig tilbehør. Imidlertid er det mulig at fra tid til annen av en og annen problemstilling.

Hvis du Apple Pencil kobler ikke til iPad og har sluttet å fungere ordentlig, er du på rett sted. I dag gir vi deg en serie justeringer du kan gjøre for å løse de vanligste problemene som kan påvirke Apple-blyanten. Gå for det.

Løs problemer med Apple blyant

Hvis du har lagt merke til at Apple Pencil fungerer uregelmessig eller ikke kobles direkte til iPad, kan du prøve en av disse løsningene.

Sjekk batteriet

Det kan virke åpenbart, men hvis du ikke har brukt det på lenge, er sjansen stor for at Apple Pencil er tom for batteri. Koble den til iPad, enten gjennom Lyn hvis du har en 1. generasjons Apple Pencil eller gjennom magnetkontakten i 2. generasjon. Vent noen minutter og prøv å bruke den igjen.

iPad Pro Apple Pencil 2

Sjekk Bluetooth

Apple Pencil bruker Bluetooth-teknologi for å koble seg til iPad og fungere ordentlig, så sjekk at du har Bluetooth aktivert på iPad-en din, for hvis du av en eller annen grunn har deaktivert den, vil ikke Apple Pencil fungere. Hodet opp til Innstillinger> Bluetooth på iPad-en og aktiver den.

Sammenkobl Apple blyant

Hvis alt var riktig så langt, har du Apple Pencil med batteri og Bluetooth aktivert på iPad, er neste trinn å koble Apple Pencil igjen. For å gjøre dette, skriv inn Innstillinger> BluetoothI delen Mine enheter vises Apple blyant, trykk “i” og trykk deretter på Hopp over enhet. Par sammen Apple-blyanten på nytt ved å koble den til iPad og trykk på Link-knappen når den vises på skjermen.

eple blyant

Start iPad-en på nytt

Hvis du fortsatt har problemer, kan det hende at din iPad drar noe lite, så det beste du kan gjøre er start den på nytt og prøv å koble Apple-blyanten igjen som vi har fortalt deg i forrige råd. På en iPad med Touch ID, trykk og hold inne av / på-knappen og hjemmeknappen samtidig, og slipp begge når Apple-logoen vises. På en iPad med Face ID, trykk og slipp volum opp-knappen, trykk og slipp volum ned-knappen, trykk og hold på strømknappen og slipp den når Apple-logoen vises.

Endre spissen

Hvis du merker at Apple Pencil fungerer, men ikke fungerer som den skal, er problemet kanskje spissen. Dette tipset slites ned over tid Du kan skru av den og sette en av reservehjulene som kommer i esken, eller kjøp dem for veldig lite.

Kontakt Apple

Hvis ikke noe av dette har trådt i kraft og din Apple Pencil fremdeles har problemer, er sjansen stor det er en maskinvarefeil Og det beste er at du kontakter Apple support direkte slik at de kan hjelpe deg og erstatte Apple blyant om nødvendig.

Apple Support

Forhåpentligvis kunne du gjøre det fikse problemer med Apple-blyanten Med disse tipsene kan løsningen mange ganger virke enklere enn du opprinnelig trodde.