Slik løser du de vanligste Safari-problemene på iPhone, iPad og iPod Touch

Det kan være veldig irriterende når du prøver å besøke en webside, og det laster ikke. Men det er mange andre Safari-relaterte problemer på iPhone, iPad og iPod Touch.

I denne artikkelen vil vi anbefale deg forskjellige metoder for å fikse de vanligste Safari-problemene på iOS: frysing av appen, lenker som ikke fungerer, funksjonsfeil ved nettlesing …

Safari

Hvis du har det noen form for problem med Safari på din iPhone, iPad eller iPod TouchFølg disse trinnene for å finne ut hva som er galt og hvordan du fikser det.

Er det riktig URL?

Hvis du prøver å få tilgang til en webside, og den ikke lastes riktig, kan det skyldes en liten menneskelig feil, som er at mange websider noen ganger endrer URL-en. Sjekk om du har lagt inn nettadressen riktig.

Oppdater nettstedet

Noen ganger kan en liten feil i prosessen med å laste inn en webside føre til at andre prosesser stopper. Så hvis nettstedet ikke lastes første gang, kan du prøve å oppdatere det en gang, to ganger og til og med tre ganger.

Safari

Prøv en annen nettleser

For å bekrefte at det ikke er et problem med en blogg eller Internett-tilkoblingen din, kan du alltid prøve å gå inn på en webside gjennom et annet iOS-nettlesingsapplikasjon. Det er mange i App Store, nedenfor anbefaler vi et par av dem:

Start Wi-Fi-tilkoblingen på nytt

Hvis du har noen problemer med nettlesing i Safari, enten det er feilfunksjonen som forsvinningen av HTML-elementer eller til og med krasjen av appen, bør du sjekke at Wi-Fi-forbindelsen din er stabil. Du kan faktisk alltid gjøre det start ruteren og / eller modemet ditt på nytt å sørge for at alt er riktig.

Safari

Fjern historikk og data

En av de mest effektive løsningene for å reparere Safari-problemer på iPhone, iPad og iPod Touch, er å slette historikken og webdataene til den innfødte Apple-appen. For å gjøre dette, tilgang Innstillinger> Safari> Tøm historikk. I tillegg “Avansert” -delen kan du også slette mer webdata.

Slå av appblokkerende apper

Vi har sett mange tilfeller der en webside nekter å laste inn bestemt innhold på grunn av aktivering av annonseblokkere. Du kan deaktivere annonseblokkerende applikasjoner i Innstillinger> Safari> Innholdsblokkere.

Safari

Vi håper at disse metodene har hjulpet deg med å løse Safari-problemer på iPhone, iPad og iPod Touch. Som alltid oppfordrer vi deg til å delta i kommentarfeltet for å dele spørsmålene og løsningene dine.