Slik løser du problemene med den nye iOS 8.0.2

Har du fremdeles feil med den nye iOS 8.0.2-oppdateringen?

Vi har fortalt deg det gjennom dagen Apple har nettopp gitt ut iOS 8.0.2 for iPhone, iPad og iPod touch, en oppdatering som inkluderer feilrettinger og forbedringer. I tillegg til dette, adresserer denne nye oppdateringen også problemer med mobil tilkobling og problemer med bruk av Touch ID-fingeravtrykksensor som påvirket brukere av iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Imidlertid fra nettstedet til MacRumors Noen brukere i Australia rapporteres om problemer med mobiltilkobling og Touch ID etter oppdatering til iOS 8.0.2, likt problemene som ble rapportert etter oppdatering til iOS 8.0.1 med den nye iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Apple avdekker iPhone 6

Det er faktisk noen brukere som rapporterer problemene de har for å koble til Wi-Fi-nettverk etter oppdatering til iOS 8.0.2.

Mulige løsninger på problemer med iOS 8.0.2

Hvis du har problemer med Wi-Fi og mobiltilkobling med denne iOS8-oppdateringen, kan det være lurt å prøve denne metoden for å prøve å tilbakestille nettverksinnstillingene. Alt vi trenger å gjøre er å få tilgang Innstillinger – Generelt – Tilbakestill – Tilbakestill nettverksinnstillinger, og håper det kan fungere og fikse problemene.

Hvis du i tillegg til tilkobling har identifikasjonsproblemer med Touch ID-sensoren, kan vi prøve å slette fingeravtrykket og sette det opp igjen for å se om dette hjelper. For dette må vi bare gå til Innstillinger – Berør ID og passord – Fingeravtrykk – Slett fingeravtrykk og konfigurer den på nytt.

Hvis det ikke hjelper å tilbakestille og konfigurere Touch ID-sensoren kan du prøve å nedgradere tilbake til iOS 8.0 å løse problemet til en ny oppdatering kommer. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, kan du følge guiden vår som hjelper deg trinn for trinn.

fix-bugs-ios-8-0-2-2

Som påpekt fra iPhoneHacks, vi vet ikke om disse problemene er spesifikke tilfeller, eller vi står overfor en ny generell kjennelse i den nye iOS 8.0.2-oppdateringen. Hvis dette er en ny feil fra Apples side, kan det hende at flere hoder ruller enn du tror når de skyldige begynner å komme ut av disse feilene, noe som ville være helt forståelig.

Vi må vente litt lenger til den nye oppdateringen når et større antall enheter og vite om det er et generelt problem eller ikke. For øyeblikket ser det ut til at det fortsatt er noen feil, men vi får se hva som skjer. Og du har oppdatert til den nyeste versjonen av iOS 8.0.2, og har du fortsatt problemer?