free estadisticas Saltar al contenido

Slik overfører du filer fra Dropbox til iCloud Drive i bare tre trinn

marzo 19, 2020

iCloud har blitt en av de mest interessante søylene og tjenestene Apple. Systemsynkronisering, sammen med filkompatibilitet som lar oss laste opp, Apples sky har utviklet seg til å bli en ekte virtuell harddisk som lagrer, synkroniserer og redigerer i sanntid på alle våre datamaskiner. En plass i skyen (veldig begrenset i gratisversjonen) som vi kan øke opptil 2 TB minne for å lagre alt vi ønsker og til og med å dele det med medlemmene i «En Familia».

mange du spurte oss om det er noe system for å overføre filer fra andre «skyer» til iCloud. Svaret er ja, det er det en vei å gjøre det og sentralisere all informasjonen i en enkelt skytjeneste, men for dette må vi ha en Mac-datamaskin.

Slik overfører du filer fra Dropbox til iCloud Drive

Overfør filer fra Dropbox til iCloud

Tid som kreves: 2 minutter.

Overføring av filene våre fra Dropbox eller annen skytjeneste til iCloud er mulig. For å gjøre overføringen vi trenger å bruke en datamaskin bare en gang for å synkronisere alt ved å følge disse trinnene:

  1. Vi åpner "Finder" på Mac.

    Vi åpner mappen til "Finder" på vår Mac og leser kolonnen til venstre, velg mappen for Dropbox eller en annen skytjeneste.

  2. Vi velger filene som vi vil overføre fra Dropbox til iCloud

    Vi velger alle filene, bilder, dokumenter eller videoer som vi vil overføre til iCloud Drive. Hvis de er alle, trykker vi på kommando (⌘) + A

  3. Vi drar filene til iCloud

    Vi drar alle Dropbox-filene til iCloud Drive som er i venstre kolonne og venter på at synkroniseringen er ferdig (det kan ta litt tid avhengig av tilkoblingen vår og filens vekt).

På bare noen få minutter og etter disse tre enkle trinnene, har vi det alle filer i iCloud og synkronisert på alle enhetene våre gjennom applikasjonen "Files" (filer) inkludert i iOS. Ikke vent enda et minutt på å bruke pengene dine på forskjellige systemer, og nyt all kraften og sikkerheten som iCloud fra Apple tilbyr.

Videoopplæring: Hvordan overføre filer fra Dropbox til iCloud Drive