free estadisticas Saltar al contenido

Slik overfører du musikk mellom Apple Music, Spotify, iTunes og YouTube

abril 29, 2020

Hvis du har en iPhone og / eller en iPad og er abonnert på flere strømmet musikktjenester som Spotify, Apple Music eller iTunes, bør du ta en titt på denne flotte applikasjonen som vi anbefaler i dag. Det er virkelig nyttig!

Han heter 25MostPlayed og tillater brukere overfør spillelistene dine mellom forskjellige musikklyttingsapplikasjoner, inkludert YouTube.

25mest spilt (1)

Applikasjonen er i App Store for nedlasting helt gratis, og med det kan du for eksempel overføre favorittspillelistene dine fra Apple Music til Spotify.

Hvis du liker musikk, vil du like 25MostPlayed

Appen sporer automatisk de 25 mest spilte sangene i iTunes eller Apple Music, oppdager den også spillelistene som er opprettet av venner eller familie i andre streamingtjenester.

25mest spilt (2)

Så hvis du migrerer sangene dine fra en tjeneste til en annen, bør 25MostPlayed-applikasjonen for iPhone og iPad være en må-ha for deg.

25mest spilt (1)

Hvis du elsker musikk og bruker mer enn én streamingtjeneste i familien, anbefaler vi at du prøver denne flotte og nyttige iOS-applikasjonen.

Last ned 25MostPlayed for iOS

Som nevnt tidligere, kan 25MostPlayed-applikasjonen lastes ned fra iOS App Store helt gratis. Den er kompatibel med iPhone, iPad og iPod Touch, og krever iOS 9.3 i det minste for å fungere ordentlig.

Således bruker du 25MostPlayed applikasjonen du vil ha den behagelige muligheten til overfør alle favorittlåtene dine mellom YouTube, iTunes, Spotify og Apple Music på kortere tid enn det ville ta å synge den fengende sangen “Let it go” fra Disney-filmen “Frozen”. 😉

Hva synes du om denne appen? Har du allerede prøvd det? Del med leserne din mening, anmeldelse og erfaringer fra kommentarfeltet og på sosiale nettverk.