Slik overfører du Pokémon fra Pokémon GO til Pokémon Let’s Go

En av de mest interessante funksjonene i Pokémon: Let’s Go, nylig utgitt på Nintendo Switch, er at den tilbyr synkronisering med Pokémon GO.

Alle Pokémon-skapninger som du har fanget på iPhone-en din, kan bli en del av teamet ditt i Pokémon Let’s Go. Men hvordan gjør du det?

I denne opplæringen vil vi forklare trinn for trinn, hvordan du overfører Pokémon fra Pokémon GO til Pokémon Let’s Go. For enkelt!

Det kan interessere deg | Pokémon Let’s Go, det perfekte eventyret for Pokémon GO-spillere

Hvordan flytte skapningene dine fra Pokémon GO til Let’s Go

Første steg

Det første trinnet er å synkronisere enhetene dine. På Nintendo Switch må du gå til hovedmenyen og åpne Pokémon GO-innstillingsdelen. Mens spillet søker etter kontoen din, åpner du Pokémon GO på din iPhone og i innstillingssøk etter din enhetsliste. Trykk “Koble til Nintendo Switch” og synkroniser begge enhetene.

Overfør Pokémon

For å begynne å overføre Pokémon-skapningene dine fra ett spill til et annet må du tilgang til Go Park som ligger i Ciudad Fucsia. Det er et ganske avansert sted i fremdriften av spillet. Fuchsia City har det femte treningsstudioet av de åtte det er. Så det vil gå noen timer før du kan overføre Pokémon fra Pokémon GO til Pokémon Let’s Go.

Når det gjelder komplekset, er Pokémon-overføringsprosessen ganske grei. Bare velg alternativet Nintendo Switch på telefonen, velg skapningene du vil overføre og Snakk med Go Park resepsjonist å samle dem på din Nintendo Switch.

Det er et lite problem med overføringen av Pokémon, når du først har sendt skapningen din du kan ikke returnere den. Så tenk deg godt om før du overfører noen Pokémon fra et spill til et annet mellom iPhone og Switch.

Spor | Kanten