Slik planlegger du bilder på Instagram med Later

Seinere vil være navet i Instagram-kontoen din. Å poste Bilder riktig tid i dette sosiale nettverket er det veldig viktig å oppnå gode resultater, og det er viktig å vite det planlegg innlegg.

Det er en hel strøm om hvordan og når du skal planlegge bilder og videoer på Instagram men verktøyene er ikke alltid de enkleste. I dag bringer vi deg det som sikkert er det beste verktøyet for å håndtere dette hvordan og når bildene dine blir lastet opp til Instagram på en enkel og hyggelig måte.

Hvordan bruke Instagram Direct fra datamaskinen

Gjør mer innvirkning på Instagram med Later

Den første tingen Senere ber oss så snart vi kommer inn på nettstedet ditt, er å gå inn med Instagram-kontoen vår. Når dette trinnet er gjort, må vi opprette en senere konto og last ned en applikasjon på telefonen vår Android eller iOS (lenker på slutten av artikkelen).

Bilde - Slik planlegger du bilder på Instagram med senere

Når vi logger inn på terminalen vår, alt blir synkronisert og det kan vi bruk om hverandre de applikasjoner eller versjonen web bordet. Senere gir oss den samme opplevelsen på begge plattformene, noe som oversettes til fleksibilitet når vi administrerer.

Hvordan publisere og planlegge bilder i senere?

Når vi først er i hovedpanelet, kan vi det velg innhold siden Google Drive, Dropbox eller fra vår egen datamaskin. Hvis vi velger det tredje alternativet, drar du bildet du ønsker på selve nettstedet, og du kan begynne å planlegge publikasjonen.

Bilde - Slik planlegger du bilder på Instagram med senere

Nå må vi velge tid og beskrivelse av bildet eller videoen. Når du har bestemt deg, klikker du på “Lagre”, så får vi planlagt innholdet. Fra dette øyeblikket vil den bli publisert automatisk takket være synkroniseringen med smarttelefonen eller nettbrettet.

Bilde - Slik planlegger du bilder på Instagram med senere

Selvfølgelig tillater Instagram bare program bilder i regnskapet Virksomhet, hvis din ikke er det, vil Senere varsle deg når klokkeslettet er valgt og du må legg inn manuelt innholdet.

Støtte for andre sosiale nettverk

Bortsett fra Instagram, tillater også Later synkroniser andre sosiale mediekontoer. Du kan administrere publikasjonene til Facebook, Twitter og Pinterest med en mekaniker veldig lik den som er forklart over for Instagram. Det lar deg også planlegge innhold i disse nettverkene.

Bilde - Slik planlegger du bilder på Instagram med senere

De grunnleggende versjon (gratis) har noen begrensninger: 30 bilder eller videoer per måned på Instagram, 50 tweets per måned, 30 Facebook-innlegg og 30 på Pinterest, i tillegg til at de er begrenset til en konto per sosiale nettverk.

I tillegg tilbyr Later a analyseverktøy fra publikasjonene våre: grunnleggende i gratisversjonen og flere fagpersoner hvis vi velger betalingsplaner.

Enten du er en vanlig bruker eller en forretningsbruker på alle nivåer, Seinere Det er en perfekt applikasjon for å holde deg oppdatert med sosiale mediekontoer og planlegg dine bilder og innlegg genererer større gjennomslagskraft.

Hvordan kan jeg se hvem som ser videoene mine på Instagram?

  1. Last ned senere for Android

nedlasting

  1. Last ned senere for iOS

nedlasting

Hva synes du om denne appen? Synes du det er behagelig å planlegge bildene dine på sosiale nettverk?