Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Du vet kanskje ikke det, så det er fullt mulig å bli overrasket over se apper med tilgang til Facebook, til alle de du har gitt tilgang til de siste årene siden du registrerte deg på det sosiale nettverket til i disse dager.

Enten det er tombola, registreringer i forskjellige tjenester som spør Facebook-kontoer, etc. Det kan hende at det ikke er en lang liste med apper, som du bør gjennomgå med jevne mellomrom. Med Facebook-skandalen over vår data Denne delen har endret seg og er nå mer fullstendig.

Det er veldig enkelt å få tilgang til denne delen av Facebook, men hvis du ikke vet det, bør du ikke bekymre deg fordi vi viser deg trinnene for hvordan du ser disse appene og webtjenestene som har tilgang til Facebook bruker og hvilke data de samler inn.

Bilde - Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Kjenn appene og nettstedene og hvilken informasjon de samler inn

Som vi nevnte tidligere, har denne nye delen nylig endret seg, i tillegg til mange andre justeringer etter hva som skjedde, og er delt inn i tre store seksjoner kalt “aktiv”, “utløpt” og “fjernet”.

Tidligere dukket alle apper eller tjenester med tilgang til det sosiale nettverket sammen. Hver og en har en spesifikk funksjon, og i hver og en er det en liten beskrivelse slik at brukeren vet hva han vil finne og hva han kan gjøre i hver seksjon.

Kostnadene for å betale Facebook blir filtrert

Men hvordan kan jeg få tilgang til disse appene og nettstedene på Facebook-profilen min? Du må bare logge inn med kontoen din og følge disse trinnene:

  1. I den øverste blå linjen, der navnet på profilen din vises, klikker du på den siste knappen med pilen ned og klikker på “innstilling” Når du er inne, kan du gå til seksjonen “applikasjoner og nettsteder”Dette finner du i alternativkolonnen til venstre.

Bilde - Slik ser du appene med tilgang til Facebook

  1. Nå vises de tre alternativene som vi snakker om, selv om de som standard åpnes i “eiendeler”, Som er der den mest brukte av deg vises.

Hvordan skjule bursdagen på Facebook

Du må bare gå for å se hver app eller nettsted som har gitt dem tilgang til Facebook og se på informasjonen du gir ved å klikke på “se og rediger

Derfra kan du også bestemme hvilke data du vil fortsette å dele og hva ikke (navnet ditt, vennelisten din, fødselsdato, bildene, e-postadressen din, byen, byen og mye mer).

Bilde - Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Hvis du går til “utløpt”Visst er listen lenger, og det er nettopp her alle appene eller nettsteder som ikke har blitt brukt på lenge, men som du på noen tidspunkt har gitt tillatelse til og samler mangfoldighet av data fra Facebook-en din.

På denne måten ville det være bedre hvis du overvinner det de samler inn fra deg, og at du studerer hvilke du bruker og som du ikke vil eliminere dem. Sikkert du ikke kjenner mange av dem siden du fremdeles registrerte deg hos din Facebook-profil for år siden, og siden har du ikke brukt dem.

Bilde - Slik ser du appene med tilgang til Facebook

Hvis du bestemmer deg for at en ikke er interessant, vet du ikke den, den ringer ikke i en bjelle eller du tror den kan være mistenkelig, bare velg den og klikk på den blå “slett” -knappen. Du vil se hvordan det nå vil gå til seksjonen “fjernet” På denne måten ville jeg ha tilgang til mer informasjon om deg.

Nå vet du hvordan du ser apper med tilgang til Facebook, vil du ha større kontroll over hvilke tjenester eller applikasjoner som samler inn data om deg og hvilken type informasjon du leverer, og kan velge nå om du vil fortsette å dele den eller ikke.

Slik ser du venneforespørsler sendt på Facebook