Slik ser du bildene med flere likes fra andre Instagram-brukere

Vil du være interessert i å vite veien til se bildene med flere likes fra andre Instagram-brukere? Det er veldig lett å vite fordi det er en online tjeneste som lar deg vite denne informasjonen på et øyeblikk fra enhver Instagram-profil.

Når en redegjørelse for Instagram Den inneholder mange fotografier, det er praktisk talt umulig å vite hvilket bilde som har fått flest likes. Imidlertid er det en webside som analyserer hvilken som helst profil i dette sosialt nettverk for å vise bildene som folk likte mest.

Ikke bare det, bortsett fra å vise deg bildet med flest likes, vil du se i numerisk rekkefølge de som følger med mindre liker enn den første. På denne måten kan du få et inntrykk av hvilken type fotografering og innhold folk som følger det instagram profil.

Bilde - Slik ser du bildene med flest likes fra andre Instagram-brukere

IGRANKZ lager en rangering av bilder

Det aktuelle nettstedet heter IGRANKZ og driften er veldig enkel, siden det ikke er noen registrering, ingen personopplysninger eller noe. Du må bare oppfylle ett krav, kjenne de nøyaktige kallenavnene til kontoene av brukerne du vil kjenne til bildene med flest likes fra.

Hva er “Beste venner” på Instagram?

Når du har fått kallenavnet til profilen, må du bare skrive den i IGRANKZ og klikke på forstørrelsesglassikonet slik at nettet kan analysere alt det fotografiske innholdet i brukernes kontoer. Om noen få øyeblikk, rangering av bilder med flest likes.

Spesifikt vil du få 12 bilder du liker mest De har samlet seg, men det er ikke alt, for hvis du går litt på nettet finner du delen “mest kommenterte innlegg”, Med henvisning til bildene kommentarer har.

Bilde - Slik ser du bildene med flest likes fra andre Instagram-brukere

Ja, ikke forvent å finne antall likes av fotografiet som inntar de første og følgende posisjoner siden dataene ikke tilbyr det IGRANKZ. Det betyr at du må gå til de spesifikke profilene til disse brukerne og klikke på bildet for å se antall likes.

Er det slik det fungerer INGRANKZ, et nettsted du kan se på noen få sekunder bilder med flere likes fra andre Instagram-brukere. Husk at jo flere bilder profilen har, jo lenger tid tar det på nettet å gjøre den rangeringen.

Hvordan lage din “Bestnine2018” på Instagram

Tabla de contenidos