contadores Saltar al contenido

Slik ser du filmer, serier og videoer fra PC-en din på iPhone og iPad

For tiden er det et stadig bredere utvalg av streamingapper for å nyte det beste innholdet på forespørsel, som vi tidligere har vist. Dette er imidlertid ikke alles valg, og fremdeles det er mange mennesker som foretrekker å laste ned filmene, seriene eller videoene sine på PC-en å se dem enkelt på hvilken som helst enhet uten å måtte betale store abonnementsavgifter.

Derfor i dag bringer vi deg en samling med de beste appene for å se innholdet du har lagret på datamaskinen din, på en enkel og enkel måte. Og i mange tilfeller til og med helt gratis, noe som er et godt poeng å vurdere.

VLC Streamer

VLC-streamer

VLC Streamer er et direkteavspilt program, basert på VLC Media Player-kode, som lar oss få tilgang til innholdet som vi konverterer fra datamaskinen vår gjennom en klient som er veldig enkel å installere. Selv om grensesnittet kan være for enkelt. Det er en gratis app, men som har en Premium-versjon uten annonser eller begrensninger.

VLC

VLC

Den kjente VLC Media Player er også tilgjengelig på iOS og Apple TV. Denne gratis kodebaserte appen lar oss ikke bare reprodusere lokalt innhold, men får også tilgang til innholdet på eksterne servere av noe slag, ikke bare datamaskiner. VLC er helt umotivert, er gratis programvare.

KMPlayer

KMPlayer

Denne spilleren tilbyr oss en et bredt utvalg av støttede formater, for å fylle hullene som er igjen av standard iOS-spilleren. I tillegg tilbyr det et synkroniseringssystem med skylagringstjenester og tilgang til eksterne servere som FTP.

Plex

Plex

Plex er, og vil fortsette å være, enestående fjernspiller. Tilgjengelig på de aller fleste plattformer, inkludert iOS og Apple TV, tilbyr Plex oss vennlig miljø som vi alltid har fått tilgang til filmene eller seriene våre, selv om de selvfølgelig begrenset av Plex Pro-abonnement, nødvendig for å nyte det til fulle.

Infuse Pro 5

Infuse

Infuse har vært rundt i iTunes-appbiblioteket en stund, og det er fordi få spillere er like intuitive og komplette som denne, i stand til å spille av de mest kjente videoformatene som MP4, M4V eller MOV. På den annen side tillater det også synkronisering med tjenester som Dropbox eller tilkobling til servere fra Plex eller Kodi, eller med din egen PC (hvis konfigurert). Prisen er selvfølgelig den høyeste av alle.

Alle disse appene er forberedt på at du får glede av innholdet du velger. Hvilken app vil du velge?