Slik ser du gratis filmer på nettet på iPad, iPad Air og Mini

Gratis online filmer

IPad-en er et fantastisk apparat. Den store skjermen og den lange batterilevetiden gjør den til fantastisk verktøy for å se filmer på nettet (og offline). Lagringskapasiteten til nettbrettet er begrenset, så noen ganger har vi ikke plass til å lagre filmer. Det er grunnen til at alternativet for å se filmer online i streaming (uten behov for å laste ned) blir et mer enn anbefalt alternativ for noen brukere.

Tør du å spille filmer online fra nettbrettet? Fortsett å lese!

filmer

Slik ser du filmer på nettet gratis fra iPad

Vi kan se filmer på nettet gratis på alle iPad-modeller gjennom native apps som lastes ned fra App Store eller gjennom spesialiserte nettsteder.

Apper for å se filmer på iPad (eller iPhone)

Last ned en av følgende applikasjoner for å se film online gratis:

8player er et program designet for streaming av video. Appen støtter enhver server som følger DLNA-protokollen, så hvis vi har en konfigurering i huset vårt for å servere streaming video eller musikk, er dette appen vår.

PlayerXtreme HD er en annen app som hovedsakelig fokuserer på strømme video. Med et veldig enkelt grensesnitt lar dette programmet oss se på videoer (filmer eller serier) som sendes fra hvilken som helst SMB- eller UPNP-server. Det tillater også streaming fra vår egen Mac. Fantastisk!

OPlayer HD Lite er appen for alt. Denne appen lar deg se videoer lokalt på alle måter du ønsker, siden selv om den ikke har strømmingskompatibilitet, lar den deg overføre filene du vil ha til iPad via WiFi, USB eller FTP. I tillegg til dette kan vi gjennomføre gjennom applikasjonen streaming av videoene våre, og åpner dermed en ny bruk for enheten vår hvis vi ikke har et Media Center (eller lignende) kompatibelt med AirPlay.

Det er flere apper som lar deg se filmer på nettet på Apple iPads. Søk i App Store! ?

Se gratis filmer på nettet – anbefalte nettsteder

Nettstedene nedenfor de er ikke for å laste ned filmer, tjener de bare til se dem på nettet Og kvaliteten på gjengivelsen av denne vil avhenge av hastigheten på Internett-tilkoblingen, noen ganger vil det være nødvendig å vente litt på at filmen skal lastes litt for å kunne begynne å se den riktig.

gratis film

I iPadize Vi har testet disse nettstedene, men har ikke dypet for dypt. Så vi kan ikke si noe som er bedre eller som er verre eller anbefale noen. Vi vil sette pris på det hvis du kan fortelle oss (i kommentarene) hvis du vet om alternativer eller bedre steder.

Hvis du derimot leter etter nettsteder som lar deg laste ned iPad-filmer, anbefaler vi at du søker på Google etter nettsteder som gjør at du kan laste ned filmer (eller kjøpe dem), laste ned dem og konvertere dem til riktig format med bruksanvisningen du finner på slutten av denne artikkelen.

“IPad Movies” nettsted

peliculas_ipad

Besøk peliculasipad.com

Nettstedet “iPhone Cinema”

moviesipad

Besøk iPhoneCine.com.mx

For rekorden er ikke iPadizate langt fra den til fordel for piratkopiering. Hvis du liker en film, kan du kjøpe det fra iTunes Store.

Relatert innhold:

Hvis du vil se serier på nettet fra iPad-en din, kan du stikke innom Shurweb.

Kjenner du noen andre nettsteder som du kan komme til se gratis filmer på nettet fra Apple-nettbrettene? Fortell oss i kommentarene!