Slik setter du #yomequedoencasa i ditt profilbilde på Facebook

Brukere blir med endre Facebook-profilbildet ditt for å sette #yomequedoencasa til støtte for fagfolkene som kjemper mot coronavirus, men også for å gjøre det kjent at de samarbeider og holder seg hjemme.

Det krever ikke en stor ekspert på bilderedigering å endre bildet du har på Facebook, det er faktisk like enkelt som bruke et av de forskjellige rammene som det sosiale nettverket allerede tilbyr som standard og som for det meste er laget av andre brukere.

Det er flere av #yomequedoencasa-initiativet, og du kan velge den du liker mest og la det ligge så lenge du vil, senere har du muligheten til å fjerne det og erstatte det originale Facebook-bildet ditt, det er fordelen som denne muligheten gir, bortsett fra at alt er veldig enkelt.

Å ta på deg Facebook-foto teksten “Jeg blir hjemme” må du bare følge disse enkle trinnene:

  1. Åpne nettstedet som vi lar deg like nedenfor, det tar deg til delen av rammene som er tilgjengelige for Facebook-profilbilder, og du kan finne et stort utvalg.

Nett: Facebook-rammer

  1. Rett i begynnelsen det er tre alternativer, den for “# QUÉDATEENCASA COVID19”, den for “YoMeQuedoEnCasa” og en annen som heter “Jeg blir hjemme på grunn av koronaviruset”, klikk på rammen du liker mest fra listen vi nevnte.

Bilde - Slik setter du #yomequedoencasa på Facebook-bildet ditt

  1. Nå til høyre forstørre eller redusere bildestørrelse og flytt bildet slik at det ser best ut med markedsbudskapet.
  2. Når det er riktig, gå dit der det står “endre forrige profilbilde i”Og velg mellom datoene som skal vises (1 måned, 1 uke, 1 år osv.). Hva du velger her vil avgjøre hvor lang tid ditt profilbilde vil være med YoMeQuedoEnCasa-rammen.

Bilde - Slik setter du #yomequedoencasa på Facebook-bildet ditt

  1. Til slutt, klikk på “bruk som profilbildeOg voila, du vil lett ha lagt til denne teksten som oppfordrer alle til å være hjemme på grunn av coronavirus.

Disse trinnene tjener ikke bare til legg #YoMeQuedoEnCasa til Faceboo-bildetk, men det er utvidbart for alle rammene som er på listen, slik at du kan tilpasse litt det bildet du har som det viktigste i dette sosiale nettverket.

Forocoches vender seg til coronavirus