Slik sikkerhetskopierer du før du installerer iOS 11 på din iPhone

Slik sikkerhetskopierer du før du installerer iOS 11 på din iPhone

Det er bare to timer igjen til oss å laste ned og oppdatere til iOS 11, det nye Apple-operativsystemet som kommer til å gi nye funksjoner til mange enheter. Det er interessant å ha noen foreløpige betraktninger før du starter for å utføre oppdateringen, og vi hjelper deg med å oppdage dem.

Hva skal vi gjøre

Logisk sett er trinnet veldig enkelt og består i å lage en sikkerhetskopi av alle dataene vi har på vår iPhone eller iPad, slik at når den nye programvaren er installert, vi har ikke tapt noe i det hele tatt. Med andre ord vil alle våre applikasjoner, bilder, anropslogger, meldinger osv. Vises.

Hvordan lager jeg sikkerhetskopien?

Hovedfunksjonen til en Apple-enhet er det enkelt å gjøre visse handlinger på. Vi skal ta sikkerhetskopien i iCloud, som er skytjenesten til det kaliforniske merket. Apple gir oss 5 GB plass (ja, de er riper i denne forbindelse) for å kunne lagre sikkerhetskopiene våre. Kan bytte til en plan med høyere kapasitet for lite penger. Jeg anbefaler 50 GB for bare 99 euro i måneden, og du glemmer problemer.

Vel, for å være spesifikk, hvis vi ønsker å ta sikkerhetskopien på denne måten, må du følge ruten Innstillinger, og klikk deretter på navnet ditt. Hvis du ruller litt, vil du se iCloud-ikonet, klikke på det. Fremfor alt vil plassen du har vises, men hvis du går litt ned igjen, finner du ikonet Kopier til iCloud. Du klikker på den og aktiverer fanen slik at den blir grønn. Når dette er gjort, Ta sikkerhetskopi nå og vent til prosessen er ferdig.

Følg disse trinnene i denne rekkefølgen, og gjør det om noen minutter.

Du må huske at for at du skal ta kopien, må du være koblet til et Wi-Fi-nettverk, Ellers vil du ikke kunne gjøre det.

Lett, ja? Når du følger disse trinnene, vil du få kopien din gjort på kort tid og vil du være klar til å glede deg over de nye funksjonalitetene til iOS 11. Ikke glem å sjekke om enheten din er kompatibel med denne versjonen. Husk at vi hver dag forbereder nytt innhold for deg, så ikke glem å besøke oss. Vi venter på deg i neste innlegg.