Slik sjekker vi våre julelotteriateller fra iPad eller iPhone

Sjekk om du har vunnet en pris i julelotteriet

Har du hatt noen priser i Julelotteri? Hvordan? Har du fortsatt ikke sjekket? Det kan ikke fortsette, kanskje har du vunnet en god pris, og du kan feire den med stil.

For mange år siden var den vanligste måten å sjekke om vi var vinnere av en pris, å vente til neste dag og sjekke den i avisen. Mange fortsetter å gjøre det, men i dag har vi mye enklere og raskere metoder for å gjøre det.

Angi antall billetter på en nettside eller app for iPad eller iPhone og som umiddelbart forteller oss den nøyaktige premien du har, muligens, den mest komfortable og raskeste måten å oppdage om formuen har smilt til oss og vi har vunnet noen få euro i årets trekning (den første hvor statskassen vinner en god del av alle prisene).

Hvor kan jeg sjekke om jeg har vunnet en julelotteripremie med min iPad eller iPad Mini

Hvis du har en iPad eller iPad Mini har du en flott verktøy for å sjekke om du har vunnet en pris. Det er forskjellige måter å gjøre det på, og det mest åpenbare er ved å installere en av appene som oppfyller denne funksjonen. Vi viser deg noen:

Julelotteri

Med denne appen kan du registrere alle numrene dine, og den vil fortelle deg nøyaktig om noen av tidelene eller deltakelsene du har blitt tildelt.

Jul og barnelotteri

Denne appen er veldig lik den forrige, selv om den har noen ekstra funksjoner. Du må ganske enkelt oppgi antall deltakelser du har, og hvor mye du spiller for hver, og det vil fortelle deg om du har vunnet noen premie. I tillegg er det også mulig å finne hvor du kan kjøpe et visst antall for trekninger.

The Lucky Amphora

Vi har allerede snakket om denne appen før. Den er nå oppdatert, og lar deg også sjekke tallene. I tillegg er det mulig å kjøpe tiendeler direkte til de neste trekkplasterene fra appen.

Gjennom medienes websider

Hvis du ikke vil installere en app for å gjøre denne sjekken, kan du også ty til andre systemer. De fleste mediene har aktivert et skjema som vi kan sjekke tallene våre en etter en. Det er veldig enkelt, og det vil ikke ta oss mer enn noen få sekunder (for hvert nummer vi spiller).

RTVE, Verden eller landet er noen av mediene som har laget et skjema for å sjekke om nummeret vårt er tildelt. Så enkelt som å legge inn de tiende sifrene, spillte beløpet og klikk på søk. I tillegg har denne metoden en annen fordel, og det er at vi får tilgang til dem fra alle enheter: iPad, iPhone, iPod touch, Mac eller hvilken som helst annen datamaskin, smarttelefon eller nettbrett.

Sikkert blant leserne våre er det noen som har tatt en god klype i trekningen. Er du en av de heldige?