free estadisticas Saltar al contenido

Slik slår du av systemintegritetsbeskyttelse på Mac

marzo 19, 2020

Apple har strammet macOS-sikkerhet for å forhindre installasjon av skadelig programvare på datamaskinene våre. Et system som sikrer at filer eller mapper med ondsinnet kode ikke er installert, som begrenser tilgangen til noen systemmapper. Som er oppsummert i gode nyheter for den gjennomsnittlige brukeren som bruker utstyret sitt regelmessig, men ikke så bra for de som er mer avanserte og trenger å deaktivere nevnte beskyttelse av systemets integritet eller Systemintegritetsbeskyttelse (SIP), for å utføre visse oppgaver eller tester.

Hvis du når som helst har prøvd å gjøre endringer i macOS, for eksempel å indeksere Spotlight, bruke hybridmodus (lys og mørk på samme tid) eller bruke noen annen kode i systemterminalen, vil du ha mottatt en melding som følgende:

Bruk er ikke tillatt mens systemintegritetsbeskyttelse er i bruk

Neste gang skal vi vise deg hvordan du deaktiverer systemintegritetsbeskyttelse. Slik at du midlertidig kan bruke koden du trenger i terminalen, og etter å ha gjort det, kan du aktivere den på nytt for å unngå å installere Malware.

Slik slår du av systemintegritetsbeskyttelse på Mac

Tid som kreves: 2 minutter.

 1. Vi starter teamet på nytt

  Klikk på epleikonet i topplinjen og start datamaskinen på nytt

 2. Gjenopprettingsmodus

  Mens systemet starter på nytt trykker vi på og holder nede Kommando-tastene (⌘) + R

 3. terminal

  Fra menyen som vises klikker vi på verktøy> Terminal

 4. Kode for å slå av systemintegritetsbeskyttelse

  Skriv i terminalen følgende kode for å slå av beskyttelsessystemet og trykk enter: csrutil deaktivere

 5. Vi starter teamet på nytt

  Klikk på epleikonet i topplinjen og start datamaskinen på nytt

Når systemet har startet på nytt, Vi vil kunne bruke alle terminalkodene som vi ønsker å bruke uten å være beskyttet av systemets integritet.. Vi anbefaler at når handlingene du har utført, er utført, reaktiver systemet for å beskytte utstyret ditt. For dette må vi gjenta den samme prosessen ovenfor, men ved å bruke koden csrutil enabl i terminalen.