contadores Skip to content

Slik sletter du alle data som er lagret i iCloud

Etter all kontroversen som har oppstått med Facebook og salg av private data fra millioner av brukere til Cambridge Analytica-selskapet, som forresten etter at denne skandalen allerede var lukket, iOS-brukere er veldig opptatt av personvernet deres.

Og de klarer seg bra, i disse tider er det veldig vanlig at brukere lagre ekstremt sensitive data, både på våre personlige enheter og i skytjenester som iCloud: passord, koder, prosjekter, bankkontoer, kredittkort og en lang osv. Selv om Apple heldigvis lar deg be om en kopi av dataene dine for å sjekke hvilken informasjon de samler inn om deg.

Dokumenter og applikasjonsdata kan akkumuleres veldig raskt og enkelt på iCloud. Enten du har ekstra lagring eller ikke, hjelper det alltid å rengjøre litt. I denne opplæringen skal vi se hvordan du sletter dokumenter og data fra iCloud raskt:

Noter det det du kommer til å slette, blir fjernet fra alle enhetene dine, så vær forsiktig og bare bli kvitt det du er sikker på at du ikke vil trenge mer.

Det kan interessere deg | Apple er ikke Facebook: maksimal personvern for personopplysningene til brukerne

Slett iCloud-data på iOS

Slette dokumenter og data fra en iOS-enhet er muligens den raskeste av alle, så la oss se hvordan du gjør det fra en iPhone eller iPad:

en. Gå til Innstillinger> iCloud> Lagring> Administrer lagring.

to. I Dokumenter og data klikker du på “Vis alle”.

3. Velg applikasjonen du vil slette dokumenter og data fra, og klikk deretter på Rediger i øverste høyre hjørne.

Fire. Trykk på Delete all og deretter Delete all igjen for å bekrefte. Disse dokumentene og dataene blir øyeblikkelig slettet fra iCloud og alle enhetene dine.

5. Gjenta prosessen for hver applikasjon du vil kvitte deg med lagrede dokumenter og data.

Slett iCloud-data på macOS

Det er klart at vi også kan slette dataene som er lagret av iCloud fra en Mac-datamaskin. For å gjøre dette, må vi følge disse trinnene:

en. Gå til Systemvalg> iCloud.

to. Trykk på Administrer i nedre høyre hjørne.

3. Velg et program fra venstre kolonne.

Fire. Klikk på Slett dokumenter og data, og klikk deretter Slett for å bekrefte.

5. Gjenta prosessen for hver applikasjon du vil kvitte deg med lagrede dokumenter og data.

Og foreløpig vår tutorial for å slette dataene som er lagret på iCloud skyservere. Som vi allerede forventet, tenk nøye før du sletter noe innhold, siden dette systemet tillater datasynkronisering på alle dine iPhone, iPad og / eller iPod touch.