Slik sletter du apper på iPhone og iPad i iOS 13

iPhone ios 13. juli

På kort tid vil vi imidlertid kunne oppdatere iPhone og iPad til de nye versjonene av iOS 13 og iPadOS Betaene som Apple har publisert, lar oss se mange av nyhetene som kommer frem i september.

Vi har snakket lenge og hardt om alle nyhetene om iOS 13, men det er en der ikke mange hadde falt, sletting av apper har endret seg i iOS 13 og iPadOS, i det minste for nå, og vi skal fortelle deg hvordan du kan gjøre det nå.

Det er nå annerledes å slette apper på iOS 13 og iPadOS

Måten å slette applikasjoner i iOS har alltid vært den samme, vi holder inne hvilket som helst program og klikker deretter på “x” som vises øverst til venstre i hvert ikon, men denne metoden har endret seg i iOS 13 og iPadOS.

Nå som 3D Touch kommer til å forsvinne, har Apple brakt noen av funksjonene sine til andre enheter, for eksempel iPads. Metoden som brukes er gjennom en lang presse, så å gjøre det vil ikke lenger vise “x” for å slette applikasjonene, 3D Touch-menyen for hver app vises. Dette skjer selv på enheter med 3D Touch.

iOS 13

Det kan interessere deg | Alle nyhetene som kommer med iOS 13 og iPadOS beta 5

Av denne grunn er det nå nye alternativer for å slette applikasjoner på iOS 13 og iPadOS:

  • Trykk og hold på en app, og trykk på Reorganize apps. Nå vil vi se det tradisjonelle grensesnittet, med ikonene med en “x” i bevegelse, og vi vil kunne eliminere applikasjonene som alltid.
  • Trykk og hold på en app og flytt den. Det er en raskere måte å få tilgang til grensesnittet for å slette applikasjoner.
  • Gå til Innstillinger> Generelt> Lagring Klikk på hvilket som helst program og deretter på Slett app.
  • Som et fjerde alternativ har vi tilgang til den nye App Store, klikk på bildet vårt, de nylig oppdaterte appene vises under og ved å skyve til venstre kan vi slette dem.

Apple har bestemt seg endre måten å slette apper i iOS 13 og iPadOS, i det minste for øyeblikket i de første betas. Nå vil vi ta litt lenger tid på å gjøre det, og selv om det ikke er noe alvorlig, vil det ikke lenger være det samme.