free estadisticas Saltar al contenido

Slik sletter du Google Allo-kontoen

abril 29, 2020

Google Allo er overalt, og alle skal teste den for å finne ut om den virkelig kommer til å gjøre noen av konkurrentene løs, vil det få blå Telegram-hjerter til å smelte? Du vet aldri kraften som en applikasjon kan ha, så vi må ganske enkelt vente tålmodig på resultatet.

Men det blir det også noen brukere som har bestemt at denne applikasjonen ikke vil dominere deres hjerter, Er du det? Hvis dette er tilfelle, og du leter etter hvordan du kan slette kontoen i applikasjonen, ikke bekymre deg for at du ved å følge noen enkle trinn vil kunne si Bye til Allo.

Allo Duo og iPhone Hangouts

Hvordan man ikke etterlater spor på Google Allo

til ikke kunne etterlate spor av det katastrofale trinnet ditt gjennom Google-applikasjonen, trenger du nesten ikke gjøre noe.

  1. Få tilgang til Allo.

  2. Inne i Allo får du tilgang til menyen.

  3. Åpne Innstillinger og bla nedover.

  4. På skjermen finner du en etikett som sier: Avmeld telefonnummeret, trykk på det.

  5. Trykk på godta.

Det er ingenting annet! Du har allerede klart å avslutte denne applikasjonen som for mange megabyte tok opp i lagring av iPhone. Ikke glem at når du melder deg ut av Google Allo, vil du bli fjernet fra alle grupper og alle samtaler blir slettet.

For hva Hvis du en dag ønsker å komme tilbake, ikke forvent å få samtalene dine hvis du hadde slettet nummeret ditt fra Google Allo. For å gjenopprette samtalene og gruppene dine, må du slette applikasjonen uten å slette nummeret ditt, slik at du forblir en bruker av applikasjonen.

Det er opp til deg å bestemme deg for om du vil reise uten spor om din eksistens, eller hvis du bare vil frigjøre plass på enheten din og bli kvitt ett program til som du ikke bruker. Mark Zuckerberg vil alltid vente på deg med åpne hender.