Slik sletter du tweets mellom to datoer

Vil du vite hvordan hvordan du sletter tweets mellom to datoer? Det er en enkel prosess og tar et par minutter takket være en spesifikk applikasjon for denne typen oppgaver, gratis programvare som du vil oppnå dette målet med.

Det betyr at du ikke vil klare det Twitter, siden det sosiale nettverket ikke tilbyr den muligheten. Brukeren kan når som helst slette enhver tweet Jeg har publisert, men når de er veldig gamle publikasjoner er det veldig komplisert og arbeidskrevende.

Heldigvis er det verktøy som tillater det slett tweets mellom to datoer veldig enkelt, uavhengig av når de ble publisert (for 2 måneder siden eller for 6 år siden), og i likhet med om du vil slette dem absolutt alle.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

Yuri Tweet Deleter kan slette dem

Applikasjonen vi viser til, og som kan slette tweets mellom to datoer, er Yuri Tweet Deleter. Det er et helt gratis verktøy for Windows som lar brukeren velge et område på to datoer til slette innlegg laget mellom den perioden.

Hvorfor får jeg ikke Twitter-varsler?

Bortsett fra den søknaden, trenger du tweet-filen for Twitter-profilen din førstDet vil være filen Yuri Tweet Deleter vil analysere for å lage en liste over alle publikasjonene dine siden du registrerte deg på det sosiale nettverket til i dag.

Til last ned tweets Gjør følgende fra din Twitter-konto:

 1. Skriv inn Twitter-profilen din og klikk på ikonet til bildet.
 2. Velg alternativet “innstillinger og personvern“Og gå til seksjonen”regning”Fra venstre kolonne.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

 1. Bla litt nedover til siden der det står “innhold
 2. Der må du klikke på “be om filen“i seksjonen”tweet-filen din” Det Twitter vil gjøre i dette tilfellet er å lage en nedlastbar fil som vil nå deg via e-posten din, og som kan ta et par sekunder, jo flere tweets du har lagt ut, desto lengre tid tar det å motta den.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

 1. Sjekk e-posten din nå, den samme som du har på Twitter, og den skal allerede vises i innboksen ny e-post med tweet-fil som du har bedt om. Du må bare klikke på alternativet “Last ned nå”Og tar deg tilbake til Twitter-nettstedet.
 2. Klikk til slutt på “å laste ned”Og vent et øyeblikk på at prosessen er ferdig.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

Du har det? Nå er det bare å åpne nettbrettet i ZIP-format og pakke ut alle filene i en mappeFor eksempel på skrivebordet. Flere filer vises, men med programvaren trenger vi bare en av dem for å slette tweets mellom to datoer.

Hvordan endre Twitter-passord

Slik sletter du tweets med Yuri Tweet Deleter

Ved å ta i betraktning at du har utført de forrige trinnene riktig, kan vi nå fortsette å bruke Yuri Tweet Slett for å slette tweets, selv om vi må konfigurere visse parametere. Du må bare følge disse trinnene:

 1. Åpner Yuri Tweet Deleter og klikk på boksen “autorisere med Twitter” Du må autorisere det sosiale nettverket slik at verktøyet kan koble seg til profilen din og kunne fortsette med prosessen med å slette tweets mellom to datoer.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

 1. Nettleseren din åpnes og du vil være logget på gi tillatelse til nevnte søknad, noe du må autorisere manuelt.
 2. Nå a numerisk kode som du må angi i den tomme boksen til Yuri Tweet Deleter, på samme skjermbilde som det første punktet.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

 1. Bare trykk på “lagre”Og programmet vil åpne.
 2. I dette trinnet må du laste inn en fil, spesifikt en av dem som tidligere ble lastet ned, og som du pakket ut. For det klikket på “laste arkiv“Og se etter filen”tweets.csv”I mappen der du legger alle filene.

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

 1. Yuri Tweet Deleter vil analysere det og vil laste opp alle tweetsene dine på grensesnittet. Det mangler bare de to datoene du vil slette tweets mellom, start- og sluttdatoer, klikk på “Velg tweets“Så at programmet bare velger dem fra den datoen og til slutt klikker på”slett tweets

Bilde - Slik sletter du tweets mellom to datoer

Og klar, vet du hvordan du sletter tweets mellom to datoer. Det er en irreversibel prosess som ikke kan angre, så vær veldig forsiktig med de valgte datoene, og hvis du er klar eller ikke at du kommer til å slette alle disse publikasjonene.

Kan alle Twitter-tweets fjernes med ett klikk?

 1. Last ned Yuri Tweete Deleter for Windows

nedlasting

Visste du denne muligheten for å slette tweets mellom to datoer?