Slik sletter jeg telefonnummeret mitt fra Facebook

det er mulig fjerne telefonnummer fra Facebook-kontoen din, selv om det ikke anbefales i noen tilfeller, spesielt hvis du nylig har aktivert totrinnsverifisering av det sosiale nettverket for å unngå uautoriserte oppføringer.

I alle fall hvis du er bekymret for at Facebook kan ha dette slik personlig informasjon, vil du ikke ha problemer med å fjerne den enkelt, siden det er en ganske tilgjengelig innstilling som du kan endre fra datamaskinen, eller hvis du foretrekker det, via mobilen.

Du må ta noe i betraktning, selv om du kan slette telefonnummeret i veldig få trinn, Facebook vil minne deg på fra tid til annen om å legge den tilSå lenge du ikke gjør det, vil du fortsette å motta en påminnelse om å legge den tilbake på profilen din.

Kan du bruke Facebook Messenger uten å ha en Facebook-profil?

Fjern nummeret via nettet

Følg disse trinnene for å fjerne telefonnummeret fra Facebook-profilen din permanent:

  1. Åpne Facebook og logg inn med dataene dine (navn og passord). Klikk nå på pilikonet øverst, det som er plassert ovenfor i den blå linjen, og skriv inn alternativet som sier “konfigurasjon”.
  2. Gå til kolonnen til venstre, og blant de forskjellige fanene det er, klikk på en som sier “mobil”, du trenger bare å gjøre Klikk “slett” rett under telefonen. Når du gjør det, vil Facebook informere deg om at denne informasjonen er viktig fordi den vil hjelpe deg i en mulig kontogjenoppretting i fremtiden hvis du mister passordet. Selv om du ikke har noe imot meldingen, klikker du på den blå knappen “slett nummer”.

Bilde - Hvordan slette Facebook-telefonnummeret mitt

Du vil sannsynligvis bli bedt om kontopassordet ditt for å bekrefte prosessen, så skriv den ned.

Slett telefonen din fra Facebook-appen

Som vi allerede har fortalt deg, er det også mulig å slette Facebook-telefonnummeret fra mobilapplikasjonene til det sosiale nettverket. Når det gjelder iPhone-appen, trenger du bare å gjøre følgende:

  1. Åpne Facebook og klikk på tre horisontale striperikon som du vil se nederst.
  2. Når du er inne, blar du ned og går inn i seksjonen “konfigurasjon”.

Bilde - Hvordan slette Facebook-telefonnummeret mitt

  1. Gå nå til “personlig informasjon

Bilde - Hvordan slette Facebook-telefonnummeret mitt

  1. Gå inn til “telefonnummer” Til slutt, der nummeret ditt vises, klikker du der det står “slett” for å fjerne telefonen fra kontoen din.

Bilde - Hvordan slette Facebook-telefonnummeret mitt

Det er ganske enkelt og raskt fjern telefonnummer fra Facebook-profilen din, når du gjør det på nettet, vil det ikke lenger vises på nettet, så hvis du følger en av de to prosedyrene som vi har indikert, vil du definitivt ha fjernet disse dataene, selv om det, som vi allerede har nevnt, ikke anbefales.

Slik viser du ventende venneforespørsler på Facebook