Slik søker du etter videoer og kanaler på IGTV

IGTV ble født for bare noen måneder siden som en ny plattform for videoer lenger enn Instagram tillater. Det er som en liten YouTube, hvor du kan finne alle slags videoer. Så vi skal vise deg hvordan du søker etter videoer og kanaler på IGTV.

IGTV kan brukes fra det samme Instagram, men det anbefales å installere den uavhengige appen for å bruke alle dens muligheter. Bortsett fra å kunne laste opp en video på opptil 1 time veldig enkelt, kan du også se de som allerede er tilgjengelige.

Det vil ikke være veldig vanskelig for deg å finne kanaler med tilhørende videoer om forskjellige emner. Dessuten har mange av dine følgere også en kanal på IGTV å laste opp innhold til denne plattformen.

Bilde - Hvordan søke etter videoer og kanaler på IGTV

Lag din IGTV-konto

Først av alt, vil du kanskje installere IGTV-app og senere lage en IGTV-kanal for deg, noe som også er veldig enkelt å gjøre fordi du bare trenger veldig lite for å gjøre det trinnet. Når den er klar, kan du starte søk etter videoer og kanaler på IGTV.

Det er like enkelt som å åpne IGTV-applikasjon og gjør følgende:

  1. Logg på med Instagram-profilen din og klikk på forstørrelsesglassikonet som vises til venstre som heter “søk på IGTV

Bilde - Hvordan søke etter videoer og kanaler på IGTV

  1. Eventuelt vil forslag vises, men du kan også skrive navnet på den spesifikke kanalen du leter etter.
  2. Når du har funnet kanalen du leter etter, vil de forskjellige videoene av den kanalen begynne å vises instagram profil nederst, som du kan skyve til venstre for å se de tilgjengelige videoene.

Bilde - Hvordan søke etter videoer og kanaler på IGTV

Og det er det, inn IGTV Du kan ikke søke etter spesifikke klipp, i stedet må du søke etter kanalene og se innholdet til hver enkelt. Uansett kan du oppdage interessante videoer så snart du åpner IGTV, gjennom seksjonene “for deg“”folk du følger“”populær“, etc.

Du vet hvordan du søker etter videoer og kanaler på IGTV, der du kan oppdage mye lengre videoer av menneskene du følger på Instagram, eller til og med oppdage nye gjennom søket som vi har vist deg.

Hvordan rapporterer jeg en video på IGTV

Tabla de contenidos