contadores Saltar al contenido

Slik spiller du Super Mario Run på din iPhone med Jailbreak

Lanseringen av Super Mario Run Det har vært en suksess, kanskje ikke den som Nintendo forventet, men en suksess, tross alt. Det første ferdigutviklede Nintendo-spillet er på toppen av App Store-rangeringen, og det ser ut som om det vil holde seg der en stund.

Imidlertid er det ikke alle gleder, og det er at en gruppe ganske viktig i antall har gått tom for å spille Super Mario Run, til tross for hvor enkelt det er å laste ned det. Jeg snakker selvfølgelig om de som bestemte seg for å gjøre iPhone eller iPad til en friere enhet. Ja, jeg mener Jailbreak brukere.

Super Mario Run, også tilgjengelig for Jailbreak-brukere, selv om det er med en litt særegen metode

Fangst av Super Mario Run

Vi håpet alle at Nintendo-spillet ville fungere perfekt på alle enheter som oppfylte de typiske kompatibilitetskravene, som operativsystem og maskinvare. Men det var ved lansering da mange brukere fikk den store overraskelsen, Og er at Nintendo, i et forsøk på å kvitte seg med “jukserne”, begrenser bruken av appen til iPhone eller iPad med Jailbreak.

Men denne hullet, som de fleste problemer i vår verden, har en løsning. Det er flere justeringer i Cydia, som er i stand til å maskere Jailbreak, slik at det ikke kan oppdages av appene. Fra hva de indikerer fra Actualidad iPhone, for nå fungerer det bare riktig med Super Mario Run tsProtector 8+, tilgjengelig i BigBoss-depot, så det vil være denne finpusse vi må installere.

Når den er installert på vår iPad eller iPhone, får vi tilgang til justeringer av enheten vår, og vi åpner seksjonen tsProtector. I den vil vi velge Black List-apperhvor skal vi legg til Super Mario Run-appen. Etter dette vil vi aktivere finjusteringen i den samme menyen der vi finner delen Black List Apps, berører Aktiver.

Og dermed, Super Mario Run vil ikke kunne oppdage Jailbreak, og vi kan spille stille. Nå må vi tenke på om dette spillet virkelig er verdt det, noe vi allerede snakker om her på iPadizate.

Og du, vil du kjøpe Super Mario Run?